foto02.jpg

Bent u op zoek naar een reis door Colombia? Reizen in Colombia biedt u de mogelijkheid om uit een aantal samengestelde rondreizen te kiezen, waarbij cultuur, natuur en avontuur aan de orde komen. De rondreizen zijn met veel aandacht samengesteld om u intens van Colombia te laten genieten.

 

De volgende reizen worden u aangeboden door Reizen in Colombia

 

21 dagen Colombia

 

Bogotá, waar de belangrijkste attracties worden bezocht. In het bijzonder de bekende Museo de Oro, Monserrate en Villa de Leiva.
Santander del  Sur, met haar imposante National Park Chicamocha, de zo bekende Parque Gallineral en de gezellige stad San Gil.
Santa Marta, aan de Atlantische Oceaan met haar fantastische natuur en niet te vergeten Tayrona en meer van die geweldige plekken in Colombia.

 

Bogotá en Caribbean

 

Bogotá stadstour is hierbij een absolute must. Een onvergetelijke ervaring in deze zo moderne stad. Niet veel verwijderd van de stad vindt u uitgestrekte vlaktes, ongelooflijke natuurgebieden en de wandeling naar Pueblito Chairama in Santa Marta is een geweldige ervaring waar u kennis kan maken met de inheemse gemeenschap en niet te vergeten een van onze top bestemmingen La Guajira met haar nog ongerepte natuur.

 

Los Andes en het Zuiden

 

Met deze reis geniet u zowel van de ongelooflijke Andesgebergten met haar natuurschoon, als van de beruchte plaatsen aan de Pacific kust, denk aan Bahia Malaga die in de maanden juli tot oktober bezocht wordt door Walvissen. Tevens brengt u met deze reis een bezoek aan het natuurreservaat Rio Claro een waar avontuur!, maakt  ook kennis met de geweldige stad Medellin "De stad van de eeuwige lente". Daarnaast mag niet vergeten worden een bezoek aan de unieke gebied van de Eje Cafetero.

  

Natuur en Cultuur

 

Voor de natuurliefhebber mag deze fantastisch reis niet ontbreken. Hier mag u de mooiste rivier van de wereld, Caño Cristales met haar uitzonderlijke plantengroei aanschouwen. De ongerepte natuur van de Amazone mag in deze reis niet ontbreken, de beroemde San Augustin en haar verleden en tevens de Tatacoa Woestijn.

 

 

Wilt u meer informatie met betrekking tot bovenstaande reizen? Kijk dan op de tabs hiernaast.

 

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE OFFERTE AAN!