random10.jpg

Reizen in Colombia is een reisbureau die zich heeft gespecialiseerd in het Colombiaanse toerisme. We werken samen met Colombiaanse partners die in Colombia jaren lang actief zijn. Deze partners hebben een ruime ervaring met het toerisme in Colombia. Niets is hun onmogelijk, bijna al uw wensen zijn te realiseren, door hun kennis van het land, hun inzet en liefde voor het vak. Ze zijn betrouwbaar en beschikken over de verplichte licenties.

 

Reis Consult

Veel internet reisbureaus zijn alleen per telefoon of email bereikbaar. Wilt u een individuele reis op maat naar Colombia?  Wij geven u graag een persoonlijk advies. Dit betekent dat wij samen met u kunnen gaan zitten, dit kan bij ons, bij u thuis of elders. Persoonlijk contact staat bij ons hoog  in het vaandel. Reizen in Colombia, u reis consultant gespecialiseerd in Colombia.

 

Doelstelling

Ons doel is onze cliënten te voorzien van de juiste reis, rekening houdend met de persoonlijke wensen waarbij veel aandacht wordt besteed aan de verwachting over een reis naar Colombia.

 

Toekomst

In de komende jaren willen we een reisbureau zijn die erkend zal worden op vele niveaus.
We streven er niet naar een groot en fameus reisbureau te worden, maar we willen een tevreden reiziger zien die met veel plezier terug denkt aan zijn/haar ervaringen met Reizen in Colombia.
De aandacht voor het menselijk aspect tijdens reizen in Colombia en de veiligheid zullen voorop staan.

 

Nog iets wat we met u willen delen

We zijn een reisorganisatie die zich richt op het aanbieden van ecotoerisme, avontuurlijk toerisme, cultureel toerisme en sportief toerisme. Wat u ook maar kunt verzinnen, voor een kleine groep mensen of op individuele basis, maatwerk is ons hoofddoel.

 

Ecotoerisme: genieten van de natuur, bewust zijn van wat er is, het beschermen van alles wat ons omringt.
Avontuurlijk toerisme: op zoek gaan naar het onbekende.
Cultureel toerisme: behouden van ons cultuur, het willen behouden van onze wortels.
Sportief toerisme: bezig zijn met het lichaam en uiteraard met de geest.


Onze reizen door Colombia kunnen aangepast worden naar uw persoonlijke wensen.

 

Maatwerk is onze specialiteit

Het onmogelijke willen we voor u mogelijk maken. Geef ons de kans en vertel ons tijdig wat u wilt en we zullen alles in werk stellen om uw reis naar uw wensen in elkaar te zetten.

 

Van eenvoudig tot zeer luxe, van simpel tot zeer gewaagd, van gewoon tot zeer exclusief, wij kunnen veel voor u doen. U vraagt het, u stelt het voor, en wij zullen alles in het werk stellen om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.


Reizen in Colombia heeft mede als doel, bruggen bouwen tussen Europese landen en Colombia om de schoonheid, de rijkdom, de prachtige natuur en niet te vergeten de ervaringen met een fantastisch volk met u te mogen delen.

 

 

Vraag vrijblijvend informatie aan