foto03.jpg

Naar aanleiding van onze reizen en onvergetelijk ervaringen in Colombia hebben we een aantal prachtige individuele rondreizen voor u samengesteld. Deze reizen bieden u een uitgekiende combinatie van de overweldigende natuur in Colombia met haar kleurenspektakel in de vorm van bijvoorbeeld rivieren.

 

Denk aan de mooiste rivier van de wereld Caño Cristalen, de witte besneeuwde  bergtoppen van Santa Marta. De Nationale Parken; El Nevado del Ruiz, Tayrona, Isla Gorgona en daar tegenover de ruige, roodgekleurde omgeving van GuajiraDesierto de Tatacoa met zijn bizar gevormde landschap waar u het gevoel krijgt in een andere wereld terecht te  zijn gekomen.  De onbeschrijfelijke  sterrenhemel in de Amazone rivier, de mysterieuze omgeving van de Cerros Mevecure, en zo zijn er nog veel meer plekken die wij kunnen aanbevelen.

Inirida 

De Magie van Colombia; een geweldige natuur, witte stranden, romantische koloniale steden en de vrolijkste mensen ter wereld. 

 

Een paradijs op aarde, we Reizen in Colombia nemen u mee naar Colombia, het beste bewaarde geheim van Zuid-Amerika.

 

Reis Consultant

Veel internet reisbureaus zijn alleen per telefoon of email bereikbaar. Wilt u een individuele reis op maat naar Colombia?  Wij geven u graag een persoonlijk advies. Dit betekent dat wij samen met u kunnen gaan zitten, dit kan bij ons, bij u thuis of elders. Persoonlijk contact staat bij ons hoog  in het vaandel. Reizen in Colombia , u reis consultant gespecialiseerd in Colombia.

Maak een afspraak, klik snel op contact  !

 

VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE OFFERTE AAN!