Columbia Harbour House- Een nieuwe start voor het restaurant

Columbia Harbour House, gelegen in Magic Kingdom, ondergaat momenteel een renovatie. Hoewel de Home Depot lichten nog steeds buiten het restaurant staan, heeft de gevel van Columbia Harbour House een aantal goede opknapbeurten gekregen, evenals meer steigers.

Eén opvallende verandering is dat er een boom en wat struiken zijn geplant voor de gevel. Voorheen stond er een grote boom op deze plek, maar deze werd verwijderd tijdens de werkzaamheden.

Daarnaast is er ook opgemerkt dat de muur in deze hoek geschilderd moest worden en dat er roest zat op de wielvormige paal naast de bloembedden. Gelukkig is het geroeste uiteinde van de paal nu bedekt met stof, zodat het geen gevaar meer vormt.

De grijze kit op de gele planken is overgeschilderd en ook de blauwe kolom en deurkozijn zijn bijgewerkt. Deze hadden gisteren nog witte vlekken van primer en krassen. Alles ziet er vandaag een stuk beter uit.

Eén van de Home Depot lampen hangt aan het plafond in deze hoek. Deze lampen zijn geïnstalleerd op de zichtbare omtrek van de oude themalampen. Hopelijk zijn deze slechts tijdelijk.

Nieuwe bouwwanden omringen steigers die bedekt zijn met doeken, nabij de hoofdingang van Columbia Harbour House. Voorheen was er alleen een doek op deze muur geplaatst over een muurschildering. Gezien het verdere renovatiewerk is het waarschijnlijk dat er nog meer steigers zullen worden geïnstalleerd om het bovenste gedeelte van het gebouw te bedekken.

Tot nu toe zijn er geen grote veranderingen aan het restaurant zelf. Het blijft open en serveert nog steeds New England-stijl gerechten.

Bron: WDW News Today

Veelgestelde vragen (FAQ’s):

1. Wat is er gaande met Columbia Harbour House in Magic Kingdom?
Columbia Harbour House ondergaat momenteel een renovatie. De gevel van het restaurant krijgt een aantal opknapbeurten en er zijn steigers geïnstalleerd.

2. Wat voor veranderingen zijn er al opgemerkt?
Een opvallende verandering is dat er een boom en wat struiken zijn geplant voor de gevel. Ook is er onder andere roest verwijderd van een wielvormige paal en zijn de grijze kit en blauwe kolom en deurkozijn bijgewerkt.

3. Zijn er nog andere veranderingen te verwachten?
Gezien het verdere renovatiewerk is het waarschijnlijk dat er nog meer steigers zullen worden geïnstalleerd om het bovenste gedeelte van het gebouw te bedekken.

4. Is het restaurant nog open?
Ja, het restaurant blijft open en serveert nog steeds New England-stijl gerechten.

Belangrijke termen en jargon:

– Renovatie: Het updaten, verbeteren of herstellen van een gebouw of structuur.
– Gevel: De voorkant van een gebouw.
– Steigers: Tijdelijke constructies die gebruikt worden bij bouwwerkzaamheden om werknemers en materialen te ondersteunen.
– Kit: Een flexibel materiaal dat gebruikt wordt om bijvoorbeeld scheuren of voegen af te dichten.
– Primer: Een laag verf die wordt aangebracht als voorbereiding op het aanbrengen van een definitieve verflaag.

Suggereren van gerelateerde links:

wdwnt.com – Officiële website van WDW News Today, waar het artikel gepubliceerd is.
officiële Disney World website – Website van Disney World waar meer informatie te vinden is over Magic Kingdom en Columbia Harbour House.