Columbia’s “That’s What She Said” Event Raises Funds for Maternal Health Initiatives

Op zaterdag 13 april vindt het tweede “That’s What She Said” evenement plaats in Columbia. Tien vrouwen uit de gemeenschap zullen op het podium hun verhalen delen over succes, vreugde, obstakels en hoe ze deze hebben overwonnen. Het evenement wordt gepresenteerd door Stephens College en vindt plaats in het Missouri Theatre.

Het doel van “That’s What She Said” Columbia is om de bijdragen van vrouwen in Columbia te vieren. Het evenement is bedoeld voor de hele gemeenschap, ongeacht gender. Vorig jaar werd het evenement georganiseerd ten behoeve van True North, een programma voor slachtoffers van huiselijk en seksueel geweld. Voor het evenement van 2024 zal 25% van de opbrengst van de kaartverkoop worden gedoneerd aan initiatieven voor moedergezondheid in Columbia. Dit geld zal worden gebruikt om financiële en educatieve ondersteuning te bieden aan zwangere vrouwen en vrouwen in de postpartumperiode met een laag inkomen die zorg ontvangen bij Booth Health en MU Health Care.

Het belang van moeder- en kindgezondheid staat centraal in dit evenement. Volgens Allie Teagarden, de producent en regisseur van de show, is er in de Verenigde Staten sprake van een crisis op het gebied van moeder- en kindgezondheid. Dit geldt ook voor Missouri, waar sprake is van significante raciale verschillen in de zorg voor zwangere vrouwen en zuigelingen. Het evenement biedt daarom een concrete mogelijkheid om fondsen te werven voor deze belangrijke oorzaken.

Het programma van deze editie bestaat uit tien sprekers met uiteenlopende achtergronden en ervaringen. Elke spreker zal zeven minuten de tijd krijgen om een persoonlijk verhaal te delen dat kan variëren van grappig tot inspirerend en uitdagend. Het doel is om ervoor te zorgen dat het publiek zich kan identificeren met tenminste één spreker.

Naast het delen van persoonlijke verhalen, zorgt het evenement ook voor verbinding binnen de gemeenschap. Het is een gelegenheid om naar verschillende perspectieven te luisteren en empathie te ontwikkelen. Teagarden benadrukt dat de stemmen van vrouwen essentieel zijn voor het opbouwen van een positieve gemeenschap, vooral na de uitdagingen van COVID-19.

“That’s What She Said” is ontstaan in 2013 in Champaign-Urbana, Illinois, met als doel vrouwen een platform te bieden om hun stem te laten horen. Het evenement combineert elementen van TED Talks en de “Vagina Monologues”. In Columbia wordt het evenement gesteund door de zakelijke gemeenschap en lokale vrouwen die zich actief inzetten voor verandering.

Kaartjes voor het evenement kosten $40 en zijn inclusief een drankje naar keuze en een zoete traktatie. Het belooft een inspirerende avond te worden waarbij de gemeenschap samenkomt en zich inzet voor moedergezondheid in Columbia.

Veelgestelde vragen: That’s What She Said Columbia Evenement

Wat is het doel van het “That’s What She Said” evenement in Columbia?
Het doel van het evenement is om de bijdragen van vrouwen in Columbia te vieren en verbinding te creëren binnen de gemeenschap.

Wie organiseert het evenement?
Het evenement wordt gepresenteerd door Stephens College en vindt plaats in het Missouri Theatre.

Wat gebeurt er met de opbrengst van de kaartverkoop?
Voor het evenement van 2024 zal 25% van de opbrengst van de kaartverkoop worden gedoneerd aan initiatieven voor moedergezondheid in Columbia. Het geld zal worden gebruikt voor financiële en educatieve ondersteuning voor zwangere vrouwen en vrouwen in de postpartumperiode met een laag inkomen die zorg ontvangen bij Booth Health en MU Health Care.

Waarom is moeder- en kindgezondheid belangrijk bij dit evenement?
Volgens Allie Teagarden, de producent en regisseur van de show, is er in de Verenigde Staten en ook in Missouri sprake van een crisis op het gebied van moeder- en kindgezondheid. Het evenement wil fondsen werven voor deze belangrijke oorzaken.

Wie zijn de sprekers en wat is hun doel?
Het programma bestaat uit tien sprekers met verschillende achtergronden en ervaringen. Elke spreker zal zeven minuten de tijd krijgen om een persoonlijk verhaal te delen dat kan variëren van grappig tot inspirerend en uitdagend. Het doel is om ervoor te zorgen dat het publiek zich kan identificeren met tenminste één spreker.

Hoe draagt het evenement bij aan verbinding binnen de gemeenschap?
Het evenement zorgt ervoor dat mensen naar verschillende perspectieven kunnen luisteren en empathie kunnen ontwikkelen. Het moedigt de stemmen van vrouwen aan en draagt bij aan het opbouwen van een positieve gemeenschap.

Wanneer is het evenement en hoeveel kosten de kaartjes?
Het evenement vindt plaats op zaterdag 13 april. Kaartjes kosten $40 en zijn inclusief een drankje naar keuze en een zoete traktatie.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan de officiële website van That’s What She Said Columbia.