Duizenden maaltijden verpakt voor de gemeenschap door vrijwilligers van Spring Valley High School

COLUMBIA, S.C. – Op zaterdag verzamelden vrijwilligers uit de gemeenschap van Richland County zich op de Spring Valley High School om 70.000 maaltijden te verpakken.

Deze inspanning maakt deel uit van het jaarlijkse Spring Valley Baptist Church Hunger Project in samenwerking met de non-profitorganisatie Harvest Pack.

Dit jaar werkten teams samen om havermout te verpakken die verspreid zal worden in South Carolina Midlands, van weekendrugzakken voor studenten in Richland Two tot maaltijdpakketten voor ouderen in de gemeenschap.

Verschillende vrijwilligers kwamen uit lokale schoolprogramma’s, anderen kwamen met hun families mee, en mensen zoals Bob Hardison van de Spring Valley Baptist Church zijn al jaren vrijwilliger.

“We geven om onze kerk, we geven om het helpen van anderen. Dat is het,” zei Hardison.

Spring Valley Baptist Church en Harvest Pack begonnen 11 jaar geleden met een missie om zoveel mogelijk hongerige mensen te voeden.

Manager Brad Fleming van Harvest Pack Partnerships zei dat hoewel het programma is gegroeid en zich over het hele land heeft verspreid, de focus altijd op de gemeenschap zal liggen.

“Al dit voedsel blijft in de gemeenschap,” zei Fleming. “Het zal naar Christian Assistance Bridge in Blythewood gaan, een gevestigde voedselbank. Het gaat naar het Richland Two School System Food Backpack Program, dus deze kleine voedselzakjes belanden in schoolrugzakken voor het weekend en gaan mee naar huis met studenten die mogelijk geen voedsel hebben tijdens het weekend.”

“Het zal ook naar Newberry College gaan, waar het een studentenvoedselbank zal helpen,” voegde hij eraan toe. “Senioren zullen ook worden beïnvloed door dit project, Meals on Wheels; deze zakjes zullen worden meegenomen in de maaltijden die aan onze oudere buren worden bezorgd. Dus deze maaltijden zullen hun weg vinden door het Columbia-gebied.”

Met een behoefte van 30.000 maaltijden in het Richland Two School District, hielpen schoolbestuursleden zoals Angela Nash ook mee.

“We hebben veel studenten met voedselonzekerheid, dus het is altijd geweldig wanneer Harvest Pack komt en we onze studenten hier kunnen helpen,” zei Nash terwijl ze havermout schepte.

Harvest Pack zal op 24 februari een ander evenement organiseren in Columbia bij de Church of the Good Shepherd.

Veelgestelde vragen (FAQs):

1. Wat is het Spring Valley Baptist Church Hunger Project?
Het Spring Valley Baptist Church Hunger Project is een jaarlijks evenement dat is opgezet om hongerige mensen te helpen. Het project werkt samen met de non-profitorganisatie Harvest Pack.

2. Wat is het doel van het evenement?
Het doel van het evenement is om 70.000 maaltijden te verpakken die vervolgens worden verspreid naar mensen in de gemeenschap van Richland County, South Carolina.

3. Wie neemt er deel aan het evenement?
Verschillende vrijwilligers nemen deel aan het evenement, waaronder lokale schoolprogramma’s, individuen met hun families en leden van de Spring Valley Baptist Church.

4. Waar gaat het verpakte voedsel naartoe?
Het verpakte voedsel blijft in de gemeenschap en wordt verdeeld naar verschillende organisaties, waaronder Christian Assistance Bridge in Blythewood, Richland Two School System Food Backpack Program en Newberry College, onder andere.

5. Wie wordt er bereikt door dit project?
Dit project helpt verschillende groepen mensen, waaronder studenten met voedselonzekerheid in het Richland Two School District, ouderen die worden bediend door Meals on Wheels en studenten van Newberry College.

Belangrijke termen:

– Harvest Pack: een non-profitorganisatie waarmee het Spring Valley Baptist Church Hunger Project samenwerkt.

Gerelateerde links:
Spring Valley Baptist Church
Harvest Pack