Gather Kitchen Mercantile: Een Nieuwe Stap voor het Columbiaanse Koppel

Het Columbiaanse echtpaar Adam en Kathryn York, eigenaars van de bestaande bedrijven Smith & York en Woven in het centrum van Columbia, hebben onlangs een ander bedrijf verhuisd naar Public Square: Gather Kitchen Mercantile.

Gather biedt hoogwaardige keukenapparatuur, bestek, soepkits, servies en andere essentiële keuken- en eetaccessoires – alles wat nodig is voor de belangrijkste ruimte in huis: de keuken, waar families en vrienden “samenkomen”.

Gelegen in de voormalige ruimte van Muletown Coffee, opende de culinaire en huishoudelijke winkel zijn deuren in november, en de Yorks vestigen zich nu op hun nieuwe locatie na het exploiteren van het bedrijf voorheen als Lime & Loaf aan North Garden Street.

Hoewel de naam en het merk nieuw zijn, vertegenwoordigt Gather een hervormde versie van het voormalige Lime & Loaf-bedrijf van de Yorks, opgericht in 2021 met de eigenaars van The Dotted Lime, Paul en Chrissy Jensen.

Het Columbiaanse koppel koos voor de verhuizing omdat ze merkten dat hun behoeften als bedrijf niet optimaal werden vervuld op de voormalige locatie aan North Garden Street. Gather is meer gericht op de verkoop van huishoudelijke artikelen, terwijl Lime & Loaf meer gericht was op caféservice en keukenruimte.

De naam Gather is afgeleid van het concept dat de grootste plek in huis om samen te komen, het middelpunt is van de keuken en eetruimtes, aldus Kathryn York. Het koppel hecht veel waarde aan samenzijn en gastvrijheid, wat de kern is van alles wat ze doen.

Met de verhuizing naar het centrum van Columbia is de algehele bedrijfsruimte van Gather kleiner geworden, maar de Yorks zien dit als een mogelijkheid om hun producten in de winkel beter tentoon te stellen. Ze hebben nu meer retailproducten en richten zich voornamelijk op huishoudelijke artikelen in plaats van commerciële producten.

Door de locatie op Public Square hebben de Yorks ook gemerkt dat ze een grotere klantenkring hebben, vooral vanwege het voetgangersverkeer en het toerisme in het centrum van de stad. Dit heeft hen de mogelijkheid gegeven om zich meer te richten op de toeristenmarkt en hun andere bedrijven, Smith & York en Woven, hebben hier ook van geprofiteerd.

Met Gather willen de Yorks niet alleen een winkel zijn, maar ook een plek creëren waar mensen samenkomen en nieuwe herinneringen maken. Ze zijn trots op de groei en ontwikkeling van het Columbiaanse bedrijfslandschap en blijven bouwen aan relaties met andere lokale ondernemers.

Gather Kitchen Mercantile staat klaar om Columbiaanse gezinnen en vrienden te verwelkomen in hun nieuwe ruimte op Public Square en zal hen voorzien van hoogwaardige keukenartikelen en accessoires, waardoor samenzijn in de keuken nog specialer wordt.

Veelgestelde vragen (FAQ) over Gather Kitchen Mercantile

Wat is Gather Kitchen Mercantile?
Gather Kitchen Mercantile is een culinaire en huishoudelijke winkel gevestigd in Columbia. Ze bieden hoogwaardige keukenapparatuur, bestek, servies en andere essentiële keuken- en eetaccessoires.

Waar is Gather Kitchen Mercantile gevestigd?
Gather Kitchen Mercantile is gevestigd op Public Square in Columbia.

Waarom is Gather Kitchen Mercantile verhuisd naar Public Square?
Het eigenaarskoppel, Adam en Kathryn York, bemerkte dat hun behoeften als bedrijf niet volledig werden vervuld op hun voormalige locatie aan North Garden Street. Bovendien is Public Square aantrekkelijker vanwege het voetgangersverkeer en het toerisme in het centrum van de stad, waardoor ze zich beter kunnen richten op de toeristenmarkt.

Wat is het concept achter Gather Kitchen Mercantile?
Gather Kitchen Mercantile is gebaseerd op het idee dat de keuken en eetruimtes het centrale punt zijn in huis waar mensen samenkomen. Het koppel hecht veel waarde aan gastvrijheid en samenzijn, en dit concept vormt de kern van alles wat ze doen.

Welke producten worden er bij Gather Kitchen Mercantile verkocht?
Gather Kitchen Mercantile verkoopt hoogwaardige keukenapparatuur, bestek, soepkits, servies en andere essentiële keuken- en eetaccessoires.

Wat is het verschil tussen Gather Kitchen Mercantile en het voormalige Lime & Loaf-bedrijf?
Gather Kitchen Mercantile is een hervormde versie van het voormalige Lime & Loaf-bedrijf van de Yorks. Lime & Loaf was meer gericht op caféservice en keukenruimte, terwijl Gather Kitchen Mercantile zich richt op de verkoop van huishoudelijke artikelen.

Welke andere bedrijven behoren tot het eigenaarskoppel Adam en Kathryn York?
Adam en Kathryn York zijn ook eigenaars van de bedrijven Smith & York en Woven, die zich beiden in het centrum van Columbia bevinden.

Wat is de visie van Gather Kitchen Mercantile?
Gather Kitchen Mercantile wil niet alleen een winkel zijn, maar ook een plek waar mensen samenkomen en nieuwe herinneringen maken. Ze streven naar groei en ontwikkeling van het bedrijfslandschap in Columbia en bouwen aan relaties met andere lokale ondernemers.

Waar kan ik meer informatie vinden over Gather Kitchen Mercantile?
Voor meer informatie over Gather Kitchen Mercantile kunt u terecht op hun website: gatherkitchenmercantile.com.