Gloednieuwe 55+ betaalbare huisvestingsontwikkeling opent deuren in Columbia

Een gloednieuwe betaalbare huisvestingsontwikkeling genaamd Haven at Congaree Pointe zal officieel zijn deuren openen in Columbia op dinsdag. Een groot feest met een lintknipceremonie staat gepland om 13.00 uur. De ceremonie zal worden bijgewoond door onder andere de Amerikaanse Congreslid James E. Clyburn, de staatsenator Darrell Jackson, de burgemeester van de stad Columbia Daniel Rickenmann en de leiders van Dominium.

De nieuwe huisvestingsontwikkeling, gelegen aan 2401 Atlas Rd, Columbia, SC 29209, is een vier verdiepingen tellend gebouw met liften. Het biedt 96 een-slaapkamer en 102 twee-slaapkamer appartementen. De locatie ligt op 15 minuten afstand van het centrum van Columbia en is gunstig gelegen dicht bij Interstate 77. Daarnaast is het recht tegenover de Bible Way Church of Atlas Road.

Volgens een persbericht van de huisvestingsontwikkelaar Dominium is Haven at Congaree Pointe de eerste nieuwe betaalbare huisvestingsontwikkeling van het bedrijf in South Carolina. Het brengt een visie tot leven die jarenlang in ontwikkeling was en zal betaalbare woningen bieden aan ouderen in deze gemeenschap voor de komende jaren. Dit is een belangrijke mijlpaal voor Dominium, aangezien zij zich richten op het bieden van betaalbare huisvesting aan bewoners in de hele staat.

“Wij konden geen betere gemeenschap bedenken om onze eerste ontwikkeling in South Carolina te zijn, en we kijken ernaar uit om samen te werken met overheidsfunctionarissen om betaalbare huisvesting te bieden aan bewoners in de hele Palmetto State,” aldus Nick Andersen, Senior Vice President en Southeast Development Leader bij Dominium.

Voor meer informatie over Haven at Congaree Pointe kunt u terecht op havenatcongareepointe.com.

FAQ:

1. Wat is Haven at Congaree Pointe?
Haven at Congaree Pointe is een betaalbare huisvestingsontwikkeling in Columbia, Zuid-Carolina.

2. Waar is Haven at Congaree Pointe gelegen?
Haven at Congaree Pointe is gelegen aan 2401 Atlas Rd, Columbia, SC 29209.

3. Hoeveel appartementen zijn beschikbaar in Haven at Congaree Pointe?
Haven at Congaree Pointe biedt 96 een-slaapkamer en 102 twee-slaapkamer appartementen.

4. Hoe ver is Haven at Congaree Pointe van het centrum van Columbia?
Haven at Congaree Pointe ligt op 15 minuten afstand van het centrum van Columbia.

5. Welke faciliteiten zijn in de buurt van Haven at Congaree Pointe?
Haven at Congaree Pointe is gunstig gelegen dicht bij Interstate 77 en recht tegenover de Bible Way Church of Atlas Road.

Definitions:

1. Betaalbare huisvestingsontwikkeling: Een woningontwikkeling die specifiek is ontworpen om betaalbare huisvesting te bieden aan inwoners met een beperkt inkomen.

Related Links:

1. Haven at Congaree Pointe (Officiële website van Haven at Congaree Pointe)