Laat Theaterstad’s Les Misérables: School Edition de harten van de lokale jeugd veroveren

Het Theaterstadstheater presenteert deze week de productie van Les Misérables: School Edition, waarin de talenten van plaatselijke tieners en pre-tieners centraal staan. Deze geliefde musical neemt het publiek mee naar het 19e-eeuwse Frankrijk, waar het leven van ex-gevangene Jean Valjean, de onverzettelijke inspecteur Javert en een scala aan onvergetelijke personages samenkomen in een verhaal van strijd en hoop.

De voorstellingen worden opgevoerd door de Town Teen Troupe (T3) en de Town Tweens. T3 en Town Tweens zijn speciale jeugdtheatergroepen van het theater, die wekelijks samenkomen om de kunst van het theater te bestuderen.

Het productieteam van de show bestaat uit docenten van het Theaterstadstheater, waaronder David LaTorre, Amanda Hines Wrona, Joy Alexander, Jane Cato en Kristy O’Keefe Satterwhite. Technische ondersteuning wordt verleend door Jeremy Hansard en Clark Wilson, en de kostuums zijn ontworpen door Dell Goodrich, Alyssa Gamble, Jane Cato en Shannon Scruggs. Het podiummanagement wordt verzorgd door Katie Ohnesorge.

De voorstellingen vinden plaats op vrijdag en zaterdag 7 en 8 juni om 19.00 uur, en op zondag 9 juni om 15.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar via telefoonnummer 803-799-2510 of op towntheatre.com, maar wees er snel bij want er is beperkte zitgelegenheid voor elke voorstelling. Mis de kans niet om deze buitengewone productie te zien, die nog altijd mensen over de hele wereld weet te inspireren.

Les Misérables: School Edition wordt gepresenteerd met speciale toestemming van Music Theatre International (MTI). Alle geautoriseerde materialen voor de voorstelling worden ook geleverd door MTI. Het stuk wordt gesponsord door Carolina Conditions.

Theaterstad is het oudste nog altijd in bedrijf zijnde gemeenschapstheater in de Verenigde Staten en vormt al sinds 1919 een hoeksteen van het culturele leven in Columbia. Met een toewijding aan uitmuntendheid in de podiumkunsten biedt Theaterstad een gevarieerd aanbod aan producties en educatieve programma’s om een liefde voor theater in de gemeenschap te bevorderen.

Les Misérables: School Edition – Veelgestelde vragen (FAQ)

Q: Wat is de productie van Les Misérables: School Edition?
A: Les Misérables: School Edition is een musicalproductie gepresenteerd door het Theaterstadstheater. Het is gebaseerd op de geliefde musical Les Misérables en legt de nadruk op plaatselijke tieners en pre-tieners die hun talenten laten zien. Het verhaal speelt zich af in het 19e-eeuwse Frankrijk en volgt het leven van ex-gevangene Jean Valjean, inspecteur Javert en andere onvergetelijke personages in een verhaal van strijd en hoop.

Q: Wie voert de voorstellingen op?
A: De voorstellingen worden opgevoerd door de Town Teen Troupe (T3) en de Town Tweens, speciale jeugdtheatergroepen van het Theaterstadstheater. Deze groepen komen wekelijks samen om de kunst van het theater te bestuderen.

Q: Wie maakt deel uit van het productieteam?
A: Het productieteam van de show bestaat uit docenten van het Theaterstadstheater, waaronder David LaTorre, Amanda Hines Wrona, Joy Alexander, Jane Cato en Kristy O’Keefe Satterwhite. Technische ondersteuning wordt verleend door Jeremy Hansard en Clark Wilson, en de kostuums zijn ontworpen door Dell Goodrich, Alyssa Gamble, Jane Cato en Shannon Scruggs. Het podiummanagement wordt verzorgd door Katie Ohnesorge.

Q: Wanneer vinden de voorstellingen plaats?
A: De voorstellingen vinden plaats op vrijdag en zaterdag 7 en 8 juni om 19.00 uur, en op zondag 9 juni om 15.00 uur.

Q: Waar kan ik kaartjes kopen?
A: Kaartjes zijn verkrijgbaar via telefoonnummer 803-799-2510 of op de officiële website van het theater, towntheatre.com. Wees er snel bij, want er is beperkte zitgelegenheid voor elke voorstelling.

Q: Wie sponsort de voorstelling?
A: Les Misérables: School Edition wordt gepresenteerd met speciale toestemming van Music Theatre International (MTI). Alle geautoriseerde materialen voor de voorstelling worden ook geleverd door MTI. Het stuk wordt gesponsord door Carolina Conditions.

Q: Wat is het Theaterstadtheater?
A: Theaterstad is het oudste nog altijd in bedrijf zijnde gemeenschapstheater in de Verenigde Staten. Sinds 1919 vormt het een hoeksteen van het culturele leven in Columbia. Het theater heeft een toewijding aan uitmuntendheid in de podiumkunsten en biedt een gevarieerd aanbod aan producties en educatieve programma’s om een liefde voor theater in de gemeenschap te bevorderen.

Gerelateerde links:
towntheatre.com – Officiële website van het Theaterstadtheater. Hier kunt u meer informatie vinden over het theater, de lopende producties en educatieve programma’s.
mtishows.com – Website van Music Theatre International (MTI), de organisatie die speciale toestemming geeft voor het opvoeren van musicals zoals Les Misérables: School Edition. Hier kunt u meer te weten komen over hun geautoriseerde producties en materialen.
carolinaconditions.com – Website van Carolina Conditions, de sponsor van de voorstelling Les Misérables: School Edition. Hier kunt u meer informatie vinden over hun diensten en activiteiten.