Leraar automotive-opleiding in Howard County ontvangt elektrisch voertuig voor onderwijs

Thomas Dearstine, instructeur voor de automotive-opleiding van het Howard County Public School System, is onlangs geëerd als een Kampion voor Automotive Education en heeft een elektrisch voertuig gekregen dat hij de komende twee jaar kan gebruiken.

Dearstine, samen met acht andere lokale automotive-docenten, werd in januari geëerd op de Washington, D.C. Auto Show vanwege zijn toewijding en bijdragen aan het middelbaar onderwijs in automotive. De Champions for Automotive Education is een samenwerking tussen DARCARS en het Automobile Dealer Education Institute.

Dearstine heeft maar liefst 9,5 jaar lesgegeven aan de Montgomery County Public Schools en meer dan 16 jaar aan het HCPSS. Hij staat bekend als een uitzonderlijke leraar die zijn studenten graag lesgeeft over de industrienormen voor autoreparatie, variërend van elektrische motorische diagnostiek, uitlijning, remmen, lassen tot algemeen onderhoud van voertuigen. Daarnaast hecht hij veel waarde aan het onderwijs, de emotionele en sociale welzijn van zijn studenten. Dearstine gaat altijd een stapje verder om zowel studenten als collega’s te ondersteunen.

Naast zijn functie als leraar is Dearstine ook mentor voor nieuwe docenten en werkt hij nauw samen met andere leraren op het ARL. Hij is betrokken bij de Howard County 4-H Club en brengt elke zomer tijd door op de Howard County Fairgrounds, waar hij zijn schapen en andere dieren toont. Bovendien begeleidt Dearstine stagiaires van de Agriculture Academy op zijn boerderij.

Als dit jaar geëerde ontving Dearstine een tweejarige lease voor een Toyota BZ4X, een elektrisch voertuig van Toyota. Volgens DARCARS zijn deze auto’s geleased “om deze docenten uit de eerste hand ervaring op te laten doen met puur elektrische voertuigen, zodat ze hun studenten vakkundig kunnen onderwijzen over het onderhoud en reparatie van elektrische voertuigen.”

Dearstine zal zijn studenten introduceren in de technologie en informatie die nodig is voor het onderhoud en reparatie van elektrische auto’s. Daarnaast zal hij Toyota van deskundig advies en aanbevelingen voorzien.

FAQ-sectie:

1. Wie is Thomas Dearstine?
Thomas Dearstine is een instructeur voor de automotive-opleiding van het Howard County Public School System. Hij is recentelijk geëerd als een Kampioen voor Automotive Education en heeft een elektrisch voertuig gekregen.

2. Waar werd Dearstine geëerd?
Dearstine werd in januari geëerd op de Washington, D.C. Auto Show vanwege zijn toewijding en bijdragen aan het middelbaar onderwijs in automotive.

3. Wat is Champions for Automotive Education?
Champions for Automotive Education is een samenwerking tussen DARCARS en het Automobile Dealer Education Institute. Ze erkennen en eren automotive-docenten voor hun toewijding aan het onderwijs.

4. Hoe lang heeft Dearstine lesgegeven?
Dearstine heeft 9,5 jaar lesgegeven aan de Montgomery County Public Schools en meer dan 16 jaar aan het Howard County Public School System.

5. Welke onderwerpen onderwijst Dearstine?
Dearstine onderwijst zijn studenten over industrienormen voor autoreparatie, variërend van elektrische motorische diagnostiek, uitlijning, remmen, lassen tot algemeen onderhoud van voertuigen.

6. Wat is de rol van Dearstine naast zijn functie als leraar?
Dearstine is ook mentor voor nieuwe docenten en werkt nauw samen met andere leraren op het ARL. Hij is betrokken bij de Howard County 4-H Club en begeleidt stagiaires van de Agriculture Academy op zijn boerderij.

Definities van belangrijke termen:

– Automotive-opleiding: Een opleiding of training gericht op het onderwijzen van technieken en vaardigheden met betrekking tot auto’s en autoreparatie.
– Elektrisch voertuig: Een voertuig dat wordt aangedreven door elektriciteit in plaats van door brandstof.
– Industrienormen: De standaarden die gebruikelijk zijn binnen de automotive-industrie voor bijvoorbeeld autoreparatie en onderhoud.
– Elektrische motorische diagnostiek: Het proces van het identificeren en oplossen van problemen met elektrische onderdelen en systemen in een voertuig.

Suggesties voor gerelateerde links:
DARCARS
Automobile Dealer Education Institute
Toyota