Mid-Columbia Lions Follies: A Joyful Return

De Mid-Columbia Lions Follies keren terug met een vrolijk muzikaal optreden.

De voorstelling “Let’s Get It Started” zal te zien zijn in het auditorium van de Hood River Middle School op 1, 2, 8 en 9 maart om 19.00 uur.

Op zondag 3 maart is er ook een voorstelling om 14.00 uur en opnieuw om 19.00 uur.

De Lions Follies zijn al sinds 1977 actief, maar hun shows werden geannuleerd tijdens de pandemiejaren.

Alle opbrengsten gaan naar de Oregon Lions Sight and Hearing Foundation, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het screenen, behandelen, redden en herstellen van het zicht en gehoor.

Na een lange periode van onzekerheid en annuleringen, is de terugkeer van de Mid-Columbia Lions Follies een moment om naar uit te kijken. Met hun nieuwste show “Let’s Get It Started” beloven ze het publiek een vrolijke avond vol energie en muziek.

Hoewel de pandemie de afgelopen jaren roet in het eten heeft gegooid, zijn de Lions Follies altijd vastberaden gebleven om terug te keren naar het podium. Nu, met de herstellende situatie en veiligheidsmaatregelen in acht genomen, kunnen ze eindelijk weer schitteren op het toneel.

Het is belangrijk om te benadrukken dat alle opbrengsten van de voorstellingen zullen worden gedoneerd aan de Oregon Lions Sight and Hearing Foundation. Deze organisatie verricht levensveranderend werk door mensen te helpen bij het herstellen van hun zicht en gehoor.

Dus kom genieten van een avond vol muziek, dans en plezier, terwijl je ook een goed doel ondersteunt. De Mid-Columbia Lions Follies heten je van harte welkom om samen met hen weer van het podium te genieten.

FAQ:

Q: Waar en wanneer zijn de Mid-Columbia Lions Follies te zien?
A: De Mid-Columbia Lions Follies zijn te zien in het auditorium van de Hood River Middle School op 1, 2, 8 en 9 maart om 19.00 uur. Er is ook een voorstelling op zondag 3 maart om 14.00 uur en opnieuw om 19.00 uur.

Q: Wat is de Oregon Lions Sight and Hearing Foundation?
A: De Oregon Lions Sight and Hearing Foundation is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het screenen, behandelen, redden en herstellen van het zicht en gehoor.

Q: Wat is de nieuwste show van de Lions Follies?
A: De nieuwste show van de Lions Follies heet “Let’s Get It Started”.

Q: Wat gebeurde er tijdens de pandemiejaren?
A: De shows van de Lions Follies werden geannuleerd tijdens de pandemiejaren.

Q: Waar gaan de opbrengsten van de voorstellingen naartoe?
A: Alle opbrengsten van de voorstellingen worden gedoneerd aan de Oregon Lions Sight and Hearing Foundation.

Definitions:
– Mid-Columbia Lions Follies: De Mid-Columbia Lions Follies is een groep die sinds 1977 muzikale shows organiseert om geld in te zamelen voor goede doelen.
– auditorium: een zaal waarin publiek kan plaatsnemen om een voorstelling bij te wonen.
– Hood River Middle School: een school in Hood River, Oregon.

Suggested Related Links:
Officiële website Mid-Columbia Lions Follies
Officiële website Oregon Lions Sight and Hearing Foundation