Nieuwjaarsconcerten in Columbia: Een kalender van muzikale hoogtepunten in 2024

Columbia heeft geen gebrek aan concertlocaties, groot en klein, en er zijn HEEL VEEL populaire acts die de stad bezoeken gedurende 2024. Maak je kalenders klaar, want wij zetten enkele van de grootste shows die de komende 10 maanden naar onze regio komen op een rijtje. Kleinschalige shows komen bijna dagelijks naar Soda City, dus houd lokale locaties in de gaten via sociale media of sites zoals Bands in Town voor een actueel overzicht van regionale rockers.

REO Speedwagon @ Township Auditorium, 15 maart

REO Speedwagon mag dan wel in de jaren 70 zijn opgericht, maar hun hits zoals “Keep On Loving You,” “Roll With The Changes” en “Can’t Fight This Feeling” zijn nog steeds rockradio-anthems tot op de dag van vandaag. Bezoek thetownship.org voor meer informatie over de show en ticketprijzen.

Sint-Patrick’s Day in Five Points, 16 maart

Je hebt ongetwijfeld gehoord over het feest, maar het legendarische Sint-Patrick’s Day in Five Points feest omvat een TON aan live muziek, van het country soul-duo The War & Treaty tot de pure reggae van The Original Wailers en de vrolijke rock van Sister Hazel. En dat is nog maar een kleine greep uit de volledige line-up. Wat je muzikale smaak ook is, je zult waarschijnlijk iets vinden om van te genieten op een van de meerdere concertpodia. Bezoek stpatscolumbia.com voor meer informatie over de shows.

Met het bruisende muzieklandschap van Columbia is er voor elk wat wils. Mis deze kans niet om enkele van de grootste namen in de muziekindustrie te zien optreden in onze eigen regio. Bereid je voor op een jaar vol onvergetelijke concertervaringen in Columbia!

Veelgestelde Vragen

1. Welke populaire acts bezoeken Columbia in 2024?

In Columbia zijn er veel concertlocaties, zowel groot als klein, en er komen veel populaire acts naar de stad gedurende 2024. Een overzicht van enkele van de grootste shows die de komende 10 maanden naar onze regio komen, is te vinden op verschillende lokale locaties. Je kunt actuele informatie vinden op sociale media of sites zoals Bands in Town.

2. Waar kan ik informatie vinden over het concert van REO Speedwagon op 15 maart?

REO Speedwagon, een band die in de jaren 70 is opgericht, treedt op in het Township Auditorium op 15 maart. Voor meer informatie over de show en ticketprijzen kun je terecht op their website [link naar: https://thetownship.org].

3. Wat is Sint-Patrick’s Day in Five Points?

Sint-Patrick’s Day in Five Points is een legendarisch feest dat plaatsvindt op 16 maart. Het feest omvat veel live muziek, variërend van country soul-duo The War & Treaty tot reggae van The Original Wailers en rock van Sister Hazel. Er zijn meer artiesten te ontdekken in de volledige line-up. Op de website [link naar: https://stpatscolumbia.com] kun je meer informatie vinden over de shows tijdens Sint-Patrick’s Day in Five Points.

Definities

– Soda City: Informele term die verwijst naar Columbia.
– Township Auditorium: Een concertlocatie in Columbia.
– Bands in Town: Een website die informatie biedt over concerten en artiesten.
– REO Speedwagon: Een Amerikaanse rockband die in de jaren 70 actief was en hits had zoals “Keep On Loving You,” “Roll With The Changes” en “Can’t Fight This Feeling”.
– Sint-Patrick’s Day: Een feestdag die elk jaar op 17 maart wordt gevierd ter ere van Sint Patrick, de beschermheilige van Ierland.

Gerelateerde links:
The Township Auditorium
Sint-Patrick’s Day in Five Points