Ontvang 60% korting op de Columbia Pike Lake jas bij REI

Columbia staat bekend om het vullen van hun jassen met ongelooflijk gezellige isolatie, zonder concessies te doen aan pasvorm, prestaties of veelzijdigheid. De Pike Lake jas met zijn warmte-vasthoudende vermogen maakt gebruik van Columbia’s beroemde Omni-Heat thermoreflecterende technologie en ziet er ook nog eens goed uit. En nu kun je maar liefst 60% besparen bij REI, waardoor de jas slechts $55 kost. Wat een koopje!

Deze jas is niet alleen geschikt om mee te wandelen, maar we beoordelen hem ook zeer positief voor algemeen buitengebruik. Zelf draag ik graag Columbia-kleding tijdens het lesgeven in de buitenlucht en tijdens het uitlaten van de hond. Je kunt er dus zeker van zijn dat je deze jas voor meerdere doeleinden kunt gebruiken, zelfs als wandelen niet jouw ding is.

De thermarator polyester synthetische isolatie is superknus. Daarnaast profiteer je van de Omni-Heat thermoreflecterende technologie die Columbia zo populair maakt en die helpt bij het reguleren van je lichaamstemperatuur door je lichaamswarmte te reflecteren en vast te houden. Ik heb verschillende Omni-Heat producten gedragen en het ontwerp is echt geweldig. Sterker nog, ik heb een andere Columbia-jas gedragen tijdens het wandelen in de Alpen en ik heb persoonlijk ervaren hoe effectief de Omni-technologie kan zijn.

Voor koudere omstandigheden heeft de jas ook een hoge kinbeschermer, ritssluitingzakken, inclusief een veiligheidszak aan de binnenkant van de jas en trekkoorden om een veelzijdige pasvorm te creëren. Als dit model niet bij je past, hebben we nog meer aanbiedingen voor buitensportkleding en uitrusting tijdens de Presidents’ Day sale bij REI. Arc’teryx heeft op dit moment voor een beperkte tijd uitrusting in de aanbieding en Carhartt heeft beanies voor slechts $11. Hoelang deze aanbiedingen geldig zijn, is nog maar de vraag, dus we raden je aan om er snel bij te zijn.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat is de Pike Lake jas van Columbia?
De Pike Lake jas van Columbia is een jas die bekend staat om zijn gezellige isolatie en uitstekende pasvorm, prestaties en veelzijdigheid. Het maakt gebruik van Columbia’s beroemde Omni-Heat thermoreflecterende technologie om warmte vast te houden.

2. Wat is Omni-Heat thermoreflecterende technologie?
Omni-Heat thermoreflecterende technologie is een speciale technologie ontwikkeld door Columbia. Het helpt bij het reguleren van je lichaamstemperatuur door je lichaamswarmte te reflecteren en vast te houden.

3. Wat zijn de kenmerken van de Pike Lake jas?
De Pike Lake jas heeft een thermarator polyester synthetische isolatie, een hoge kinbeschermer, ritssluitingzakken en trekkoorden voor een veelzijdige pasvorm. Het heeft ook een veiligheidszak aan de binnenkant van de jas.

4. Is de Pike Lake jas geschikt voor wandelen?
Ja, de Pike Lake jas is geschikt om te dragen tijdens het wandelen. Het artikel beoordeelt de jas echter ook zeer positief voor algemeen buitengebruik, zoals tijdens het lesgeven in de buitenlucht en het uitlaten van de hond.

5. Zijn er andere aanbiedingen voor buitensportkleding en uitrusting bij REI?
Ja, tijdens de Presidents’ Day sale bij REI zijn er nog meer aanbiedingen voor buitensportkleding en uitrusting beschikbaar. Arc’teryx heeft op dit moment een beperkte tijd uitrusting in de aanbieding en Carhartt heeft beanies voor slechts $11.

Gerelateerde links:
REI
Columbia-kleding
Arc’teryx
Carhartt