Richland County School District One biedt gratis maaltijden aan voor kinderen tijdens de zomer

De Richland County School District One zal deze zomer opnieuw gratis maaltijden verstrekken aan kinderen. Van 3 juni tot 18 juli kunnen alle kinderen van 18 jaar en jonger, ongeacht hun schoolbezirk, gratis maaltijden krijgen via het door de federale overheid gefinancierde Seamless Summer-programma.

Gedurende deze periode zullen op 29 schoollocaties in het district maaltijden beschikbaar zijn voor kinderen van maandag tot en met donderdag. Het ontbijt wordt geserveerd van 7.45 uur tot 9.00 uur en de lunch is beschikbaar van 11.00 uur tot 12.30 uur. Het is belangrijk dat de maaltijden worden gegeten op een van de schoollocaties.

Naast de studenten die deelnemen aan de Summer SOAR-programma’s en kampen van Richland One, worden ook niet-programmamedewerkers aangemoedigd om dagelijks ontbijt en lunch te nuttigen op vier specifieke locaties. Uiteraard kunnen zij ook maaltijden ontvangen op een van de andere locaties.

Om ouders/verzorgers tegemoet te komen, zullen er op 10 juni, 17 juni, 24 juni, 27 juni, 11 juli en 29 juli 5 dagen aan maaltijden beschikbaar zijn om op te halen. Dit kan gedaan worden tussen 9.00 uur en 11.00 uur bij de busstations van Forest Heights Elementary School en Webber Elementary School.

Als u maaltijden wilt ophalen voor uw kinderen, kunt u zich hier aanmelden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Voedingsdiensten van Richland One via 803-231-6953 of [email protected].

Veelgestelde vragen (FAQ):

1. Wat is het Seamless Summer-programma?
Het Seamless Summer-programma is een door de federale overheid gefinancierd programma dat gratis maaltijden verstrekt aan kinderen tijdens de zomermaanden.

2. Wie komt in aanmerking voor gratis maaltijden?
Alle kinderen van 18 jaar en jonger kunnen gratis maaltijden krijgen, ongeacht hun schoolbezirk.

3. Wanneer wordt het programma aangeboden?
Het programma loopt van 3 juni tot 18 juli.

4. Op welke dagen worden maaltijden aangeboden?
Maaltijden zijn beschikbaar van maandag tot en met donderdag.

5. Welke maaltijden worden aangeboden?
Er wordt ontbijt geserveerd van 7.45 uur tot 9.00 uur en lunch is beschikbaar van 11.00 uur tot 12.30 uur.

6. Moeten de maaltijden op een specifieke locatie worden gegeten?
Ja, de maaltijden moeten worden gegeten op een van de 29 schoollocaties in het district.

7. Wie kan nog meer gebruikmaken van het programma?
Naast studenten die deelnemen aan Summer SOAR-programma’s en kampen van Richland One, worden ook niet-programmamedewerkers aangemoedigd om maaltijden te nuttigen op vier specifieke locaties.

8. Kan ik maaltijden ophalen voor mijn kinderen?
Ja, er zijn specifieke datums waarop maaltijden kunnen worden opgehaald bij de busstations van Forest Heights Elementary School en Webber Elementary School.

9. Hoe kan ik me aanmelden of meer informatie krijgen?
U kunt zich aanmelden via deze link en voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Voedingsdiensten van Richland One via 803-231-6953 of [email protected].