Ron Perry to Receive Prestigious Music Visionary of the Year Award in 2024

Ron Perry, voorzitter en CEO van Columbia Records, zal in het voorjaar van 2024 de Music Visionary of the Year Award ontvangen tijdens de lunch van de UJA-Federatie van New York. Deze prijs erkent Perry’s professionele prestaties en toewijding aan filantropie.

Als voorzitter en CEO van Columbia Records sinds 2018, houdt Perry toezicht op een diverse lijst van artiesten, waaronder AC/DC, Adele, Beyoncé, Barbra Streisand, Billy Joel en Bob Dylan om er maar een paar te noemen. Zijn vermogen om dichtbij songwriters en artiesten te blijven, heeft ervoor gezorgd dat hij wordt beschouwd als een pionier in de muziekindustrie.

Vorige ontvangers van deze prestigieuze prijs zijn onder andere CEO van Sony Music Group, Rob Stringer, vicepresident van Amazon Music, Steve Boom, en president/chief content officer van SiriusXM, Scott Greenstein.

Voordat Perry bij Columbia Records kwam, was hij president en partner van SONGS Music Publishing. Daar heeft hij succesvol artiesten als The Weeknd, XXXtentacion, Lorde en Diplo getekend voordat het bedrijf werd verkocht aan Kobalt in december 2017.

De opbrengsten van de lunch zullen worden gebruikt ter ondersteuning van de jaarlijkse campagne van UJA, die zich richt op het bestrijden van antisemitisme, het bevorderen van inclusie en de zorg voor New Yorkers van alle achtergronden. Een deel van de opbrengst zal ook worden gebruikt om UJA’s Music for Youth programma te ondersteunen, dat duizenden jongeren helpt verbinding te maken met levensveranderende muziekprogramma’s.

UJA heeft een netwerk van honderden non-profitorganisaties en helpt jaarlijks 4,5 miljoen mensen in New York, Israël en bijna 70 andere landen over de hele wereld. Elk jaar verstrekt UJA-Federatie ongeveer $180 miljoen aan subsidies.

Met de toekenning van de Music Visionary of the Year Award aan Ron Perry in 2024 wordt zijn buitengewone bijdrage aan de muziekindustrie en zijn inzet voor filantropie nogmaals erkend.

FAQ Sectie:
1. Wat is de Music Visionary of the Year Award?
De Music Visionary of the Year Award is een prijs die wordt uitgereikt aan individuen die buitengewone bijdragen hebben geleverd aan de muziekindustrie en zich hebben ingezet voor filantropie.

2. Wie ontvangt de Music Visionary of the Year Award in 2024?
In 2024 zal Ron Perry, voorzitter en CEO van Columbia Records, de Music Visionary of the Year Award ontvangen.

3. Wat zijn de professionele prestaties van Ron Perry?
Ron Perry is sinds 2018 voorzitter en CEO van Columbia Records. Hij heeft de leiding over een diverse lijst van artiesten, waaronder AC/DC, Adele, Beyoncé, Barbra Streisand, Billy Joel en Bob Dylan.

4. Wat is de rol van UJA-Federatie van New York?
UJA-Federatie van New York is een organisatie die zich richt op het bestrijden van antisemitisme, het bevorderen van inclusie en het bieden van zorg aan mensen van alle achtergronden. Ze ondersteunen jaarlijks 4,5 miljoen mensen wereldwijd.

5. Wat gebeurt er met de opbrengsten van de lunch?
De opbrengsten van de lunch zullen worden gebruikt ter ondersteuning van de jaarlijkse campagne van UJA. Een deel van de opbrengst zal ook worden gebruikt om UJA’s Music for Youth programma te ondersteunen.

Belangrijke termen en jargon:
1. Filantropie: vrijgevigheid in de vorm van donaties aan goede doelen of maatschappelijke initiatieven.
2. UJA-Federatie van New York: een organisatie die zich inzet voor de bestrijding van antisemitisme, bevordering van inclusie en het bieden van zorg aan mensen van alle achtergronden.
3. Columbia Records: een platenlabel dat bekende artiesten vertegenwoordigt, zoals AC/DC, Adele, Beyoncé en Bob Dylan.
4. Music Visionary of the Year Award: een prijs die wordt uitgereikt aan individuen die buitengewone bijdragen hebben geleverd aan de muziekindustrie en zich hebben ingezet voor filantropie.

Related links:
1. Columbia Records
2. UJA-Federatie van New York