Schoolbus kantelt om in Columbia, SkyTeam 11 meldt

Een schoolbus is donderdagmiddag omgekanteld in Columbia, zoals gemeld door SkyTeam 11. De politie van Howard County meldde dat agenten rond 15.33 uur werden gebeld voor een omgevallen schoolbus in het blok 7300 van Old Columbia Road in Columbia.

Volgens de politie worden de studenten door paramedici geëvalueerd op verwondingen. Voorlopig lijken er geen levensbedreigende verwondingen te zijn. Deze informatie zal worden bijgewerkt.

Flinke schrik: Schoolbus gekanteld in Columbia

In Columbia heeft zich donderdagmiddag een angstaanjagend incident voorgedaan waarbij een schoolbus is omgekanteld, meldt SkyTeam 11. De autoriteiten werden omstreeks 15.33 uur opgeroepen voor een gekantelde schoolbus in de 7300 blok van Old Columbia Road in Columbia.

Ambulancemedewerkers zijn ter plaatse om de studenten te onderzoeken op verwondingen. Gelukkig lijken er voorlopig geen levensbedreigende verwondingen te zijn. Meer informatie volgt.

Schoolbus kantelt om in Columbia – Gelukkig geen ernstige verwondingen

Op donderdagmiddag is een schoolbus op zijn zij beland in Columbia, volgens een bericht van SkyTeam 11. Het Howard County politiekorps werd rond 15.33 uur opgeroepen voor een omgevallen schoolbus in de 7300 blok van Old Columbia Road in Columbia.

Volgens de politie worden de studenten momenteel onderzocht door paramedici op mogelijke verwondingen. Gelukkig lijken de verwondingen vooralsnog niet levensbedreigend te zijn. Updates volgen.

Veelgestelde vragen:

1. Wat is er gebeurd in Columbia?
Een schoolbus is donderdagmiddag omgekanteld in Columbia, volgens meldingen van SkyTeam 11.

2. Waar vond het incident plaats?
Het incident vond plaats in de 7300 blok van Old Columbia Road in Columbia.

3. Zijn er gewonden?
De studenten worden momenteel onderzocht door paramedici op verwondingen. Voorlopig lijken er geen levensbedreigende verwondingen te zijn.

4. Zal er meer informatie beschikbaar zijn?
Ja, er zullen updates volgen met meer informatie over het incident.

Definities:

– Omgekanteld: wanneer een object (in dit geval een schoolbus) omslaat en op zijn zij terechtkomt.
– Paramedici: medisch personeel dat gespecialiseerd is in spoedzorg en het verlenen van medische hulp op locatie.

Gerelateerde links:

SkyTeam 11