Sony Pictures viert 100-jarig jubileum met persoonlijkheidsquiz

Sony Pictures Entertainment viert het 100-jarig jubileum van Columbia Pictures met een unieke persoonlijkheidsquiz. De quiz, ontwikkeld door Sony Pictures Digital Marketing in samenwerking met Watson Design Group, nodigt fans uit om de erfenis van de iconische films en series van de studio te ontdekken.

In plaats van een traditionele quiz waarbij je vragen beantwoordt, richt deze quiz zich op algemene interesses. Op basis van je antwoorden wordt een persoonlijkheidstype bepaald, gebaseerd op filmgenres, en krijg je een samengestelde lijst met aanbevolen Sony-films en tv-series. Het doel van de quiz is om fans aan te moedigen om de uitgebreide catalogus van de studio opnieuw te ontdekken.

Om deel te nemen aan de quiz, kun je terecht op de website www.columbiapictures100.com. Daar kun je ook deelnemen aan de viering met de hashtag #ColumbiaPictures100 en de socialemediakanalen van Sony volgen. De resultaten van de quiz kunnen gedeeld worden met vrienden en familie via sociale media.

Volgens Rose Phillips, SVP Global Digital Marketing en Social bij Sony Pictures Entertainment, is de quiz ontworpen om fans een ervaring te bieden waarin ze zichzelf kunnen zien in de iconische titels van de studio. Het is een kans om geliefde films opnieuw te beleven of te herontdekken en een stukje van de historische erfenis van de studio te delen op sociale media.

De quiz noemt bekende filmtitels zoals Ghostbusters, Taxi Driver, Lawrence of Arabia, Spider-Man: Across the Spider-Verse, Annie, Sleepless in Seattle, Funny Girl, Men in Black, en vele anderen, evenals personages zoals Peter Parker (Spider-Man), Walter White (“Breaking Bad”) en Jerry Maguire.

De lancering van de quiz op 8 februari is onderdeel van de viering van het honderdjarig bestaan ​​van Columbia Pictures. Naast de quiz is er ook een feestelijke video uitgebracht waarin enkele van de beste films en tv-series worden belicht.

De quiz is in eerste instantie gelanceerd in de Verenigde Staten en is vervolgens wereldwijd beschikbaar gemaakt met lokale versies in acht andere internationale markten.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de persoonlijkheidsquiz ter ere van het 100-jarig jubileum van Columbia Pictures?

De persoonlijkheidsquiz is een unieke quiz ontwikkeld door Sony Pictures Digital Marketing in samenwerking met Watson Design Group. In plaats van traditionele vragen te beantwoorden, richt deze quiz zich op algemene interesses. Op basis van je antwoorden wordt een persoonlijkheidstype bepaald op basis van filmgenres, en krijg je een samengestelde lijst met aanbevolen Sony-films en tv-series. Het doel van de quiz is om fans aan te moedigen om de uitgebreide catalogus van de studio opnieuw te ontdekken.

Hoe kan ik deelnemen aan de quiz?

Om deel te nemen aan de quiz, ga je naar de website www.columbiapictures100.com. Daar kun je ook deelnemen aan de viering met de hashtag #ColumbiaPictures100 en de socialemediakanalen van Sony volgen. De quizresultaten kunnen gedeeld worden met vrienden en familie via sociale media.

Wat zijn enkele bekende filmtitels en personages die genoemd worden in de quiz?

De quiz noemt bekende filmtitels zoals Ghostbusters, Taxi Driver, Lawrence of Arabia, Spider-Man: Across the Spider-Verse, Annie, Sleepless in Seattle, Funny Girl, Men in Black, en vele anderen. Ook worden personages zoals Peter Parker (Spider-Man), Walter White (“Breaking Bad”) en Jerry Maguire genoemd.

Is de quiz wereldwijd beschikbaar?

Ja, de quiz is oorspronkelijk gelanceerd in de Verenigde Staten en daarna wereldwijd beschikbaar gemaakt met lokale versies in acht andere internationale markten.

Belangrijke termen en jargon

– Columbia Pictures: Studio die dit jaar haar 100-jarig jubileum viert.
– Sony Pictures Entertainment: Moederbedrijf van Columbia Pictures.
– Sony Pictures Digital Marketing: Afdeling van Sony Pictures Entertainment die verantwoordelijk is voor digitale marketingactiviteiten.
– Watson Design Group: Bedrijf dat heeft samengewerkt met Sony Pictures Digital Marketing bij de ontwikkeling van de quiz.
– Filmgenres: Categorisatie van films op basis van bepaalde thema’s of kenmerken, zoals actie, komedie, drama, etc.
– Sociale media: Platforms zoals Facebook, Twitter, Instagram, etc., waar gebruikers content kunnen delen met anderen.

Suggereren van gerelateerde links

Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures-films
Sony Pictures-tv-series