Thomson woman charged with vehicular homicide after fatal Columbia County crash

In een tragisch ongeval dat plaatsvond in Columbia County, is een 82-jarige man om het leven gekomen. Brittany Michelle Hodges, een 32-jarige vrouw uit Thomson, is nu aangeklaagd in verband met het ongeval waarbij de man om het leven kwam. De aanklachten tegen Hodges omvatten onder andere doodslag door roekeloos rijgedrag, bezit van drugs van klasse II, rijden onder invloed van drugs, roekeloos rijgedrag en rijden met een verlopen of ongeldig rijbewijs.

Volgens het politiebureau bedraagt de totale borgsom van Hodges $14.600. Ze werd op 8 februari ingeboekt in het Columbia County Detention Center.

Het ongeval vond plaats op Interstate 20 nabij mijlpaal 194.5 rond 13.30 uur op 8 december. De 82-jarige Eugene Hester reed in een 2000 Nissan Frontier toen hij omkwam bij de botsing, aldus het ongevalrapport van het politiebureau van Columbia County.

Hodges bestuurde een 2018 Mitsubishi Outlander en werd aangemerkt als schuldige bij het ongeval. Volgens het rapport verliet ze om “onbekende redenen” de weg, waardoor de voorkant van haar voertuig tegen de middenbarrière botste. Hodges stak vervolgens twee rijstroken in oostelijke richting over voordat ze Hester in de buitenste rijstrook raakte.

Uit een toxicologisch rapport blijkt dat Hodges positief heeft getest op methadon, amfetamine, methamfetamine, lidocaïne en citalopram.

Dit tragische incident benadrukt nogmaals het belang van verantwoordelijk rijgedrag en nuchter achter het stuur zitten. Het verlies van een mensenleven mag nooit gebeuren als gevolg van roekeloosheid en drugsgebruik tijdens het rijden. Het is belangrijk dat we als samenleving blijven streven naar veiligere wegen en strengere handhaving om dergelijke ongevallen te voorkomen.

Moge het slachtoffer rusten in vrede, en moge dit voorval ons allen herinneren aan het belang van verantwoordelijkheid en veiligheid op de weg.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat is er gebeurd in het tragische ongeval in Columbia County?
In het tragische ongeval in Columbia County is een 82-jarige man om het leven gekomen. Een 32-jarige vrouw, Brittany Michelle Hodges, is aangeklaagd in verband met het ongeval.

2. Welke aanklachten zijn er tegen Brittany Michelle Hodges?
De aanklachten tegen Hodges omvatten doodslag door roekeloos rijgedrag, bezit van drugs van klasse II, rijden onder invloed van drugs, roekeloos rijgedrag en rijden met een verlopen of ongeldig rijbewijs.

3. Hoeveel bedraagt de totale borgsom van Hodges?
De totale borgsom van Hodges bedraagt $14.600.

4. Wanneer vond het ongeval plaats en waar?
Het ongeval vond plaats op Interstate 20 nabij mijlpaal 194.5 rond 13.30 uur op 8 december.

5. Hoe verliep het ongeval?
Hodges reed in een 2018 Mitsubishi Outlander en verliet om “onbekende redenen” de weg, waardoor haar voertuig tegen de middenbarrière botste. Vervolgens stak ze twee rijstroken over en raakte ze de 82-jarige Eugene Hester.

6. Welke drugs werden in het toxicologisch rapport gevonden?
Uit het toxicologisch rapport blijkt dat Hodges positief heeft getest op methadon, amfetamine, methamfetamine, lidocaïne en citalopram.

7. Wat is de boodschap van dit tragische incident?
Dit tragische incident benadrukt het belang van verantwoordelijk rijgedrag en nuchter achter het stuur zitten. Het verlies van een mensenleven mag nooit gebeuren als gevolg van roekeloosheid en drugsgebruik tijdens het rijden.

8. Wat moeten we als samenleving doen om dergelijke ongevallen te voorkomen?
Het is belangrijk dat we als samenleving blijven streven naar veiligere wegen en strengere handhaving om dergelijke ongevallen te voorkomen.

Links:
Website van Columbia County
Website van het Sherifkantoor van Columbia County