Een groep tieners, naar verluidt gewapend, heeft meerdere tieners beroofd binnen een tijdsbestek van anderhalf uur. De berovingen vonden allemaal plaats op 12 februari tussen 7.00 uur en 8.20 uur en waren voornamelijk gericht op tienerjongens. De politie van Howard County verklaarde dat ze gelooft dat de vier incidenten verband houden met elkaar.

Het eerste incident vond plaats in de 8800 blok van Guilford Road rond 8.00 uur ‘s ochtends. Een tienerjongen meldde dat hij benaderd werd door een groep verdachten met deels bedekte gezichten die hem bedreigden met wapens, hem mishandelden en vervolgens zijn portemonnee en schoenen stalen voordat ze er vandoor gingen.

In het tweede incident meldde een tienerjongen dat hij benaderd werd door een groep verdachten in de 7300 blok van Rocky Creek Drive rond 8.00 uur ‘s ochtends. Ook zij hadden deels bedekte gezichten en ze mishandelden de jongen, stalen zijn rugzak met daarin diverse spullen en gingen er toen vandoor.

Het derde incident vond plaats in de 7000 blok van Old Columbia Road rond 8.00 uur ‘s ochtends. Een groep verdachten met deels bedekte gezichten viel een tienerjongen aan en probeerde zijn spullen te stelen voordat ze op de vlucht sloegen.

In het vierde incident werd een tienerjongen benaderd door een groep verdachten met deels bedekte gezichten die rond 8.20 uur ‘s ochtends op de Guilford Road stonden. Ze trokken een pistool, mishandelden hem en beroofden hem van zijn schoenen en hoodie voordat ze er vandoor gingen.

In twee niet-gerelateerde incidenten werden volgens de politie twee tieners benaderd door een groep tieners die pistolen trokken. Ze mishandelden een van de tieners en beroofden hem van zijn jas voordat ze vluchtten. Dit incident vond plaats op 9 februari omstreeks 21.24 uur in het blok Hearthside Way in Elkridge.

Een vrouw meldde dat ze benaderd werd door een man die een pistool trok, haar mobiele telefoon stal en vervolgens op de vlucht sloeg. Dit incident vond plaats op 9 februari omstreeks 16.00 uur in het blok Tamar Drive in Columbia.

Als u informatie heeft, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via [email protected] of 410-313-STOP.

Veelgestelde vragen:

1. Wat was het tijdsbestek van de berovingen?
De berovingen vonden allemaal plaats op 12 februari tussen 7.00 uur en 8.20 uur.

2. Wie waren de doelwitten van de berovingen?
De berovingen waren voornamelijk gericht op tienerjongens.

3. Hoeveel incidenten vonden er plaats?
Er waren in totaal vier incidenten die verband hielden met elkaar.

4. Waar vonden de incidenten plaats?
Het eerste incident vond plaats in de 8800 blok van Guilford Road. Het tweede incident vond plaats in de 7300 blok van Rocky Creek Drive. Het derde incident vond plaats in de 7000 blok van Old Columbia Road. Het vierde incident vond plaats op de Guilford Road.

5. Wat was de buit bij de berovingen?
De verdachten stalen onder andere portemonnees, schoenen, een rugzak en een hoodie.

Definities:
– Berovingen: Het afnemen van bezittingen van iemand door middel van bedreiging of geweld.
– Verband houden met elkaar: Er is een connectie of relatie tussen de verschillende incidenten.

Suggesties voor gerelateerde links:
Howard County Police Department
Departments in Howard County
Contact informatie van de politie