Twee Columbia High School student-atleten ontvangen Karen Fuccello Scholar-Athlete Award

OPLICHTEND – Mei Lee en Ethan Parlin, twee student-atleten van Columbia High School, zijn geëerd door de Essex County Athletic Directors Association met de Karen Fuccello Scholar-Athlete Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan de beste student-atleten van Essex County.

Ethan Parlin, die zowel voor het CHS footballteam als het jongens lacrosseteam speelt, is erkend als de beste mannelijke student-atleet van de school. Hij heeft zich aangemeld bij de University of Wisconsin–Madison, waar hij van plan is om finance te studeren.

Mei Lee, die deel uitmaakt van de CHS meisjes tennis- en schermteams, is benoemd tot de beste vrouwelijke student-atleet van de school. Zij heeft zich ingeschreven bij de University of California-San Diego, waar ze voornemens is om waarschijnlijkheid en statistiek te studeren.

Beide student-atleten hebben hun dank uitgesproken voor de erkenning en de steun die ze hebben ontvangen van hun familie, vrienden en coaches. Ethan Parlin benadrukte dat deze prijs atleten uitdaagt om buiten het speelveld te treden en nieuwe ervaringen op te doen. Mei Lee bedankte haar coaches en teamgenoten en deelde haar opwinding voor de toekomstige prestaties van het team.

Dr. Kevin F. Gilbert, waarnemend schooldirecteur van het South Orange en Maplewood School District, feliciteerde de student-atleten en prees hun prestaties. Hij erkende dat succes als student-atleet niet mogelijk is zonder de steun van een liefdevol gezin, coaches en leraren.

De Karen Fuccello Scholar-Athlete Award is vernoemd naar Karen Fuccello, de voormalige athletisch directeur van Belleville High School. Deze prijs wordt uitgereikt aan de beste student-atleten van Essex County.

Foto met dank aan Barbara Parlin.

Veelgestelde vragen (FAQ):

1. Wat is de Karen Fuccello Scholar-Athlete Award?
De Karen Fuccello Scholar-Athlete Award is een prijs die wordt uitgereikt aan de beste student-atleten van Essex County. Het is vernoemd naar Karen Fuccello, de voormalige athletisch directeur van Belleville High School.

2. Wie zijn de winnaars van de Karen Fuccello Scholar-Athlete Award van dit jaar?
De winnaars van de Karen Fuccello Scholar-Athlete Award van dit jaar zijn Mei Lee en Ethan Parlin, twee student-atleten van Columbia High School.

3. Wat zijn de prestaties van Ethan Parlin?
Ethan Parlin speelt zowel voor het CHS footballteam als het jongens lacrosseteam. Hij is erkend als de beste mannelijke student-atleet van de school.

4. Wat zijn de prestaties van Mei Lee?
Mei Lee maakt deel uit van de CHS meisjes tennis- en schermteams. Ze is benoemd tot de beste vrouwelijke student-atleet van de school.

5. Waar gaan Mei Lee en Ethan Parlin studeren?
Mei Lee heeft zich ingeschreven bij de University of California-San Diego, waar ze waarschijnlijkheid en statistiek wil studeren. Ethan Parlin heeft zich aangemeld bij de University of Wisconsin–Madison en wil finance studeren.

6. Wie heeft de winnaars van de Karen Fuccello Scholar-Athlete Award gefeliciteerd?
Dr. Kevin F. Gilbert, waarnemend schooldirecteur van het South Orange en Maplewood School District, heeft de winnaars gefeliciteerd en hun prestaties geprezen.

7. Wat is de betekenis van de Karen Fuccello Scholar-Athlete Award voor de student-atleten?
De Karen Fuccello Scholar-Athlete Award erkent de prestaties van de student-atleten en moedigt hen aan om naast sportieve successen ook te streven naar andere ervaringen en academische prestaties.

Belangrijke termen:
– Essex County Athletic Directors Association: Een vereniging van athletisch directeuren in Essex County.
– Student-atleet: Een student die zowel op academisch als sportief gebied uitblinkt.
– Finance: Het vakgebied dat zich bezighoudt met het beheer en de analyse van geld, kapitaal en investeringen.
– Waarschijnlijkheid en statistiek: Onderwerpen die zich bezighouden met het kwantificeren en analyseren van onzekerheid en variabiliteit in gegevens.

Gerelateerde links:
University of Wisconsin-Madison
University of California-San Diego