Unieke Vriendschap tussen Decoratieve Skeletten Verwarmt de Gemeenschap

Bewoners langs Southampton Drive zijn inmiddels gewend geraakt aan het begroeten van twee 12-voet skeletten tijdens hun ochtendcommute. Het begon allemaal in september 2022, toen Kathleen Stevens en haar man Tyler het “Southampton Skelly” skelet bij hun huis plaatsten. Wat begon als een simpele decoratie, groeide al snel uit tot een lokale bezienswaardigheid.

Om de Mizzou Homecoming later dat najaar te vieren, kleedde Stevens het skelet in Missouri Tigers-gear. Buren begonnen op te merken wat ze had gedaan en Stevens besloot een Instagram-account aan te maken voor de decoratie. Al snel begonnen gemeenteleden langs te komen om foto’s te maken en van de creativiteit te genieten.

Na Halloween besloot Stevens de skeletten te laten staan om te decoreren voor andere feestdagen, zoals Thanksgiving en Kerstmis. Maar in het nieuwe jaar vierde ze de Playoff-run van de Chiefs door het skelet om te toveren tot “Patrick Ma-bones”, vernoemd naar quarterback Patrick Mahomes. Dit trok nog meer aandacht en enthousiasme van de gemeenschap.

Ondanks dat Mabones’ arm eraf viel, wist Tyler de botten weer aan te sluiten en leidde Patrick Mahomes II de Chiefs naar de overwinning in de Super Bowl van vorig jaar. Aan het begin van dit seizoen kocht Stevens een tweede skelet en kondigde hun aankomst aan door de twee te “trouwen”. Toen Taylor Swift en Travis Kelce een relatie kregen, werden de skeletten omgetoverd tot ‘Travis Skelce’ en ‘Skully Swift’.

De gemeenschap heeft zich volledig achter de skeletten geschaard. Er werden vriendschapsarmbandjes gemaakt voor Skully Swift en er werden boodschappen achtergelaten voor Patrick Mabones. De Chiefs fans hopen dat het duo voor een herhaling van het succes van het volgende jaar zal zorgen.

Of de Chiefs nu winnen of verliezen, dit weekend zal de laatste gelegenheid zijn om de skeletten te bewonderen tot volgend najaar. De Southampton Skeletten kunnen gevolgd worden op Instagram, @SouthamptonSkelly.

Veelgestelde vragen (FAQ) – Southampton Skeletten

1. Wat is Southampton Skelly?
Southampton Skelly is een paar 12-voet skeletten dat bij het huis van Kathleen Stevens en Tyler is geplaatst. Het begon als een simpele decoratie maar groeide uit tot een lokale bezienswaardigheid.

2. Waarom zijn de skeletten zo populair?
De skeletten zijn populair geworden omdat Kathleen Stevens ze steeds in verschillende thema’s kleedt, zoals Missouri Tigers-gear en een eerbetoon aan quarterback Patrick Mahomes van de Chiefs. Ze hebben de aandacht en het enthousiasme van de gemeenschap getrokken.

3. Wat gebeurt er met de skeletten na Halloween?
Na Halloween bleven de skeletten staan om te worden gedecoreerd voor andere feestdagen zoals Thanksgiving en Kerstmis.

4. Welke andere transformaties hebben de skeletten ondergaan?
Het eerste skelet werd omgetoverd tot “Patrick Ma-bones” ter ere van de Playoff-run van de Chiefs en het tweede skelet werd omgedoopt tot ‘Travis Skelce’ ter ere van de relatie van Taylor Swift en Travis Kelce.

5. Hoe kan ik Southampton Skelly volgen?
Je kunt Southampton Skelly volgen op Instagram via het account @SouthamptonSkelly.

Belangrijke termen:

– Mizzou Homecoming: Een jaarlijkse traditie waarbij voormalige studenten van de University of Missouri (ook wel Mizzou genoemd) terugkeren naar de campus om festiviteiten en evenementen bij te wonen.

– Missouri Tigers: De bijnaam van de sportteams van de University of Missouri. Het team vertegenwoordigt de universiteit in verschillende sporten.

– Patrick Mahomes: Een bekende Amerikaanse professionele American football quarterback die speelt voor de Kansas City Chiefs in de National Football League (NFL).

– Chiefs: Afkorting voor de Kansas City Chiefs, een professioneel American football team gevestigd in Kansas City, Missouri.

Suggesties voor gerelateerde links:

Instagram van Southampton Skelly

Let op: URL van de suggesties voor gerelateerde links zijn niet opgenomen vanwege de richtlijnen.