Verdwijning van 15-jarige jongen zorgt voor ongerustheid

De politie in Columbia is op zoek naar een vermiste minderjarige, de 15-jarige Fernando Membreno, die op 15 februari 2024 voor het laatst is gezien in de omgeving van Westover Drive.

Fernando is 1,65 meter lang en weegt ongeveer 45 kilo. Hij heeft bruin haar en bruine ogen.

De politie vraagt het publiek om dit bericht te delen, maar verzoekt om geen namen of specifieke informatie in de reacties te vermelden. Indien u informatie heeft, wordt u gevraagd dit privébericht te sturen of contact op te nemen met een van de onderstaande nummers.

Iedere persoon met aanvullende informatie die kan helpen bij deze zaak of bij andere onderzoeken wordt aangemoedigd om contact op te nemen met de politie van Columbia via het 24-uursnummer 931-388-2727, Maury County Crime Stoppers via 931-381-4900, of door een e-mail te sturen naar [email protected]

De verdwijning van Fernando heeft voor veel ongerustheid gezorgd binnen de gemeenschap. Lokale bewoners en vrienden van Fernando hopen dat hij snel gevonden wordt en veilig terugkeert naar huis. Het is belangrijk dat iedereen alert blijft en de politie informeert als zij iets verdachts opmerken.

Het feit dat een jonge jongen vermist is, benadrukt het belang van een samenleving die waakzaam is en elkaar ondersteunt. Het is in dergelijke situaties van cruciaal belang dat gemeenschappen samenwerken met de autoriteiten om vermiste personen op te sporen en te helpen bij het herenigen van gezinnen.

De politie zal al het mogelijke doen om Fernando op te sporen en roept op tot de medewerking van het publiek. Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat hij veilig wordt teruggevonden.

Veelgestelde vragen (FAQ): Vermiste Minderjarige in Columbia

Q: Wie is Fernando Membreno en wanneer is hij voor het laatst gezien?
A: Fernando Membreno is een vermiste minderjarige van 15 jaar oud. Hij is voor het laatst gezien op 15 februari 2024 in de omgeving van Westover Drive.

Q: Hoe ziet Fernando eruit?
A: Fernando is 1,65 meter lang en weegt ongeveer 45 kilo. Hij heeft bruin haar en bruine ogen.

Q: Wat vraagt de politie aan het publiek?
A: De politie vraagt het publiek om dit bericht te delen, maar verzoekt om geen namen of specifieke informatie in de reacties te vermelden. Indien u informatie heeft, wordt u gevraagd dit privébericht te sturen of contact op te nemen met een van de onderstaande nummers.

Q: Hoe kan ik helpen als ik informatie heb?
A: Iedere persoon met aanvullende informatie die kan helpen bij deze zaak of bij andere onderzoeken wordt aangemoedigd om contact op te nemen met de politie van Columbia via het 24-uursnummer 931-388-2727, Maury County Crime Stoppers via 931-381-4900, of door een e-mail te sturen naar [email protected]

Q: Waarom is de verdwijning van Fernando zo zorgwekkend?
A: De verdwijning van Fernando heeft voor veel ongerustheid gezorgd binnen de gemeenschap. Lokale bewoners en vrienden van Fernando hopen dat hij snel gevonden wordt en veilig terugkeert naar huis. Het is belangrijk dat iedereen alert blijft en de politie informeert als zij iets verdachts opmerken.

Q: Wat kunnen gemeenschappen doen in dergelijke situaties?
A: Het feit dat een jonge jongen vermist is, benadrukt het belang van een samenleving die waakzaam is en elkaar ondersteunt. Het is in dergelijke situaties van cruciaal belang dat gemeenschappen samenwerken met de autoriteiten om vermiste personen op te sporen en te helpen bij het herenigen van gezinnen.

Q: Hoe kan het publiek helpen bij het opsporen van Fernando Membreno?
A: De politie zal al het mogelijke doen om Fernando op te sporen en roept op tot de medewerking van het publiek. Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat hij veilig wordt teruggevonden.

Voor meer informatie, bezoek de website van de politie in Columbia: Politie Columbia