Vooruitblik op de wedstrijd tussen Columbia en Dartmouth

Op vrijdag vindt de spannende wedstrijd plaats waarbij de Columbia Lions het opnemen tegen de Dartmouth Big Green in het Francis S. Levien Gymnasium. Onze computer voorspelt dat dit een onevenwichtige wedstrijd zal zijn, met een eindstand van 76-63 in het voordeel van Columbia, die volgens ons model de grote favoriet is. De wedstrijd begint om 19:00 uur ET op 16 februari.

Hoewel er nog geen weddenschappen zijn ingesteld voor deze wedstrijd, kunnen sportliefhebbers live college basketbalwedstrijden vanuit het hele land bekijken, samen met ESPN-originelen en meer NCAA-hoopsinhoud op ESPN+.

Columbia heeft dit seizoen een record van 8-6-0 tegen de spread, terwijl Dartmouth 6-11-0 is. De Lions hebben een record van 8-6-0 als het gaat om het overschrijden van het totaal aantal punten, terwijl wedstrijden met de Big Green een record hebben van 3-14-0 wat betreft het overschrijden van het totaal aantal punten.

In de afgelopen 10 wedstrijden heeft Columbia een 6-4 record tegen de spread en een 5-5 overall record, terwijl Dartmouth 3-7 tegen de spread en 2-8 overall is gegaan.

Columbia heeft een gemiddelde voorsprong van 8,7 punten per wedstrijd (78,6 punten per wedstrijd om 69,9 punten per wedstrijd toe te staan) en heeft in totaal een +175 puntenverschil.

Met gemiddeld 37 rebounds per wedstrijd staat Columbia op de 108e plaats in het land en is dit 3,6 meer dan de 33,4 rebounds per wedstrijd die hun tegenstanders behalen.

Columbia maakt gemiddeld 8,8 driepunters per wedstrijd (50e plaats in college basketbal) in vergelijking met de 8,1 van hun tegenstanders. Ze hebben een driepuntspercentage van 38%, terwijl hun tegenstanders 30,7% raken vanaf de driepuntslijn.

Op offensief gebied scoort Columbia gemiddeld 100,2 punten per 100 bezit (71e plaats in college basketbal) en staat het 89 punten per 100 bezit toe (92e plaats in college basketbal).

Columbia worstelt met een gemiddelde van 11,4 balverliezen per wedstrijd (179e plaats in college basketbal) terwijl ze 12,3 balverliezen afdwingen (105e plaats in college basketbal).

Fans kunnen hun team vertegenwoordigen met officieel gelicenseerde college basketbal-merchandise! Ga naar Fanatics om jerseys, shirts en nog veel meer te vinden.

FAQ:

1. Wanneer vindt de wedstrijd plaats tussen Columbia Lions en Dartmouth Big Green?
De wedstrijd vindt plaats op vrijdag in het Francis S. Levien Gymnasium. Het begint om 19:00 uur ET op 16 februari.

2. Wat is de voorspelling voor de wedstrijd en wie is volgens het model de favoriet?
Onze computer voorspelt dat Columbia de grote favoriet is en voorspelt een eindstand van 76-63 in het voordeel van Columbia.

3. Waar kunnen sportliefhebbers live college basketbalwedstrijden bekijken?
Sportliefhebbers kunnen live college basketbalwedstrijden, samen met ESPN-originelen en meer NCAA-hoopsinhoud, bekijken op ESPN+.

4. Wat is het record van Columbia en Dartmouth dit seizoen?
Columbia heeft een record van 8-6-0 tegen de spread en 8-6-0 in het overschrijden van het totaal aantal punten. Dartmouth heeft een record van 6-11-0 tegen de spread en 3-14-0 in het overschrijden van het totaal aantal punten.

5. Hoe zijn de recente prestaties van Columbia en Dartmouth?
In de afgelopen 10 wedstrijden heeft Columbia een record van 6-4 tegen de spread en 5-5 overall. Dartmouth heeft een record van 3-7 tegen de spread en 2-8 overall.

6. Wat is het gemiddelde puntenverschil van Columbia?
Columbia heeft een gemiddelde voorsprong van 8,7 punten per wedstrijd (78,6 punten per wedstrijd om 69,9 punten per wedstrijd toe te staan) en heeft in totaal een +175 puntenverschil.

7. Hoe presteert Columbia op het gebied van rebounds en driepunters?
Columbia staat op de 108e plaats in het land met een gemiddelde van 37 rebounds per wedstrijd. Ze maken gemiddeld 8,8 driepunters per wedstrijd met een driepuntspercentage van 38%.

8. Hoe presteert Columbia offensief gezien?
Columbia scoort gemiddeld 100,2 punten per 100 bezit en staat op de 71e plaats in college basketbal. Ze staan 89 punten per 100 bezit toe en staan op de 92e plaats.

9. Hoe presteert Columbia op het gebied van balverliezen?
Columbia worstelt met een gemiddelde van 11,4 balverliezen per wedstrijd en dwingt 12,3 balverliezen af.

10. Waar kunnen fans officieel gelicenseerde college basketbal-merchandise vinden?
Fans kunnen officieel gelicenseerde college basketbal-merchandise vinden op Fanatics. Ze kunnen jerseys, shirts en nog veel meer vinden.

Definities:

– Spread: Het aantal punten waarmee een team favoriet is om te winnen.
– Rebounds: Het aantal keer dat een team de bal heroverneemt nadat een schot is gemist.
– Driepunters: Een doelpoging waarbij de bal buiten de driepuntslijn wordt geschoten.
– Driepuntspercentage: Het percentage succesvolle driepuntpogingen ten opzichte van het totale aantal pogingen.
– Balverliezen: Het aantal keren dat een team de bal verliest door bijvoorbeeld slechte passes of overtredingen.

Suggested related links:
ESPN
Fanatics