Wat te verwachten op President’s Day in Howard County, Maryland

Op President’s Day, de derde maandag van februari, worden in Howard County, Maryland, verschillende overheidskantoren en openbare diensten gesloten. Dit om de observatie van deze feestdag te kunnen vieren. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van deze wijzigingen, zodat je je dag goed kunt plannen.

Op deze dag worden de county en stadsgebouwen gesloten, evenals de banken, de New York Stock Exchange, Nasdaq en de obligatiemarkten. Daarnaast zal ook de Amerikaanse Postdienst niet operationeel zijn. Het rechtssysteem zal ook een pauze nemen en alle rechtbanken zullen gesloten zijn. De lokale 50+ centra en het dierenasiel zullen ook niet open zijn.

Gelukkig zullen de meeste afval- en recyclingdiensten gewoon doorgaan op President’s Day, inclusief voedselresten/yard trim services. De Alpha Ridge Landfill zal ook open zijn op reguliere tijden. Daarnaast zullen verschillende recreatiegebieden geopend zijn, waaronder county parken, de Gary J. Arthur, North Laurel en Roger Carter Community Centers, Cedar Lane en Schooley Mill Park Activity Rooms, Meadowbrook Athletic Complex en Kiwanis-Wallas Hall.

Helaas kunnen sommige attracties in Howard County niet bezocht worden op deze feestdag. De Robinson Nature Center, Belmont Manor & Historic Park, Firehouse Museum, Patapsco Female Institute en het Baltimore & Ohio Ellicott City Station Museum zullen gesloten zijn. Maar maak je geen zorgen, deze historische locaties zullen in april weer opengaan.

Voor noodgevallen kunt u altijd contact opnemen met het 9-1-1 noodnummer. Het politie- en brandweerkorps van Howard County is 24 uur per dag, zeven dagen per week bemand om te zorgen voor de veiligheid van de gemeenschap. Voor niet-dringende zaken kunt u bellen naar 410-313-2200.

Houd er rekening mee dat de Howard County Library System en het Howard County Public School System op President’s Day ook gesloten zullen zijn. Plan uw bezoek of activiteiten dienovereenkomstig, zodat u rekening kunt houden met deze feestdag en kunt genieten van uw vrije dag.

FAQ:

1. Wanneer wordt President’s Day gevierd in Howard County?
President’s Day wordt gevierd op de derde maandag van februari in Howard County.

2. Welke overheidskantoren en openbare diensten zijn gesloten op President’s Day?
Op President’s Day zijn county en stadsgebouwen, banken, de New York Stock Exchange, Nasdaq, de obligatiemarkten en de Amerikaanse Postdienst gesloten. Ook alle rechtbanken, lokale 50+ centra en het dierenasiel zijn gesloten.

3. Welke afval- en recyclingdiensten gaan wel door op President’s Day?
De meeste afval- en recyclingdiensten gaan gewoon door op President’s Day, inclusief voedselresten/yard trim services. De Alpha Ridge Landfill zal ook open zijn op reguliere tijden.

4. Welke recreatiegebieden zijn geopend op President’s Day?
Verschillende recreatiegebieden zijn geopend op President’s Day, waaronder county parken, de Gary J. Arthur, North Laurel en Roger Carter Community Centers, Cedar Lane en Schooley Mill Park Activity Rooms, Meadowbrook Athletic Complex en Kiwanis-Wallas Hall.

5. Welke attracties in Howard County zijn gesloten op President’s Day?
Op President’s Day zijn de volgende attracties gesloten: de Robinson Nature Center, Belmont Manor & Historic Park, Firehouse Museum, Patapsco Female Institute en het Baltimore & Ohio Ellicott City Station Museum.

6. Hoe kan ik contact opnemen met noodgevallen op President’s Day?
Voor noodgevallen kunt u altijd contact opnemen met het 9-1-1 noodnummer. Het politie- en brandweerkorps van Howard County is 24 uur per dag, zeven dagen per week bemand om te zorgen voor de veiligheid van de gemeenschap.

7. Wat zijn de contactgegevens voor niet-dringende zaken op President’s Day?
Voor niet-dringende zaken kunt u bellen naar 410-313-2200.

8. Zijn de Howard County Library System en het Howard County Public School System gesloten op President’s Day?
Ja, de Howard County Library System en het Howard County Public School System zijn ook gesloten op President’s Day.

Voor meer informatie kunt u de volgende links raadplegen:
Howard County Website
Howard County Library System
Howard County Public School System