Kith en Columbia Sportswear presenteren de Kith for Columbia 2024 collectie

Kith en Columbia Sportswear hebben hun partnerschap hernieuwd om de Kith for Columbia 2024 collectie te presenteren – een uitgebreide reeks kleding, accessoires en schoeisel ontworpen voor buiten kamperen. Deze collectie biedt een energieke kleurenpalet dat doet denken aan het landschap tijdens het kamperen – heldergeel dat symbool staat voor de zon, rood voor kampvuren en diepe groene tinten die overeenkomen met het bos. Deze collectie combineert stijl met functionaliteit, waarbij het ontwerp van Kith wordt gecombineerd met de technologieën van Columbia.

De kleding in deze collectie omvat buitenkleding, overhemden, vesten, broeken en shorts. Enkele hoogtepunten zijn de Madison Jacket 2.5L, Wind Anorak, Utility Vest en Deflector 2.0. Het kenmerkende Madison-stijl is verbeterd met Omni-Tech-waterdicht en ademend materiaal. Deze buitenkleding is het toonbeeld van esthetische functionaliteit en bevat kenmerkende artwork in twee verschillende kleurstellingen, evenals voldoende opbergzakken. De Wind Anorak, een andere buitenkledingstijl, is gemaakt van 100% nylon en heeft een minimalistisch ontwerp met waterafstotende Omni-Shield-technologie. Ontdek het ultieme kampeervest in de Kith for Columbia Utility Vest. Met zeven zelf-drainende, met rits afgesloten zakken is deze stijl perfect voor het vervoeren van kampeerspullen en tegelijkertijd koel te blijven. De Deflector LS 2.0 is een lichtgewicht polyester longsleeve met geïntegreerde Omni-Freeze ZERO Ice & Omni-Shade Sun Deflector-technologie en een Kith Monogram ombre-design over het hele kledingstuk. Afgewerkt met een patch voor het schoonmaken van de bril.

Naast kleding biedt de collectie ook kampeeraccessoires, waaronder op maat gemaakte tassen en hoofddeksels. De Kith for Columbia Backpack 37L – verkrijgbaar in Waterfall Green, Bright Red en Bright Yellow – is ideaal voor het meenemen van tenten, zaklampen, waterflessen, snacks en meer. Daarbij passen bijpassende schoudertassen, ideaal voor een lichtere belasting. Het assortiment hoofddeksels omvat op maat gemaakte nylon bucket hats en camper hoeden met het co-merklogo van Kith Alpine Research Division.

Voor het schoeisel brengt Kith de Newton Ridge terug en introduceert de Montrail Trinity MX. De Newton Ridge is een waterdichte, lichtgewicht laars met een Techlite-middenzool en een Omni-Grip-rubberen buitenzool, waardoor ondersteuning en grip op elk oppervlak worden gegarandeerd. Deze stijl toont een gedrukt, co-branded Kith for Columbia-logo over de bovenkant en is verkrijgbaar in twee exclusieve Kith-kleuren. De Kith for Columbia Montrail Trinity MX Trail is ontworpen voor hoogwaardig trailrunning. Kenmerken zijn een lichtgewicht mesh bovenwerk, een asymmetrisch vetersysteem voor een uitzonderlijke pasvorm, een TechLite Plush responsieve tussenzool en een Adapt Trax buitenzool die ongeëvenaarde tractie biedt op natte of droge oppervlakken.

Samen met deze collectie heeft Kith samengewerkt met Oakley, een leider op het gebied van sportprestaties en optische innovatie, aan twee unieke modellen van brillen. Ze maken gebruik van Oakley’s surf heritage met de terugkeer van een modern klassiek model, de Oakley Hydra van Kith, een semi-randloze bril geïnspireerd door de Razor Blades, met een Prizm Ruby-lens. Ook wordt de Oakley Eye Jacket van Kith gelanceerd, een model dat vooral bekend staat om zijn technologie verpakt in kunst, met een Prizm Jade-lens. Beide brillen hebben een comfortabele pasvorm gedurende de hele dag, Prizm Lens Technology om kleuren en contrast te verbeteren voor betere details, en het Kith Classic-logo.

De Kith for Columbia 2024 collectie is verkrijgbaar op vrijdag 12 april om 11.00 uur EST/CET in de Kith-winkels en op Kith.com, CA.Kith.com, EU.Kith.com en de Kith App.

Veelgestelde vragen (FAQ’s):

1. Wat is de Kith for Columbia 2024 collectie?
De Kith for Columbia 2024 collectie is een uitgebreide reeks kleding, accessoires en schoeisel ontworpen voor buiten kamperen. Het combineert stijl met functionaliteit door het ontwerp van Kith te combineren met de technologieën van Columbia.

2. Welke kleuren worden gebruikt in deze collectie?
De collectie bevat een energiek kleurenpalet dat doet denken aan het landschap tijdens het kamperen. Het bevat heldergeel, dat symbool staat voor de zon, rood voor kampvuren, en diepe groene tinten die overeenkomen met het bos.

3. Welke soorten kleding zijn inbegrepen in deze collectie?
De kleding in deze collectie omvat buitenkleding, overhemden, vesten, broeken en shorts. Enkele hoogtepunten zijn de Madison Jacket 2.5L, Wind Anorak, Utility Vest en Deflector 2.0.

4. Wat zijn enkele kenmerken van de buitenkleding in deze collectie?
De buitenkleding in de Kith for Columbia 2024 collectie is zowel esthetisch als functioneel. Het bevat kenmerkende artwork, waterdichte en ademende materialen, en voldoende opbergzakken. Enkele specifieke stijlen zijn verbeterd met technologieën zoals Omni-Tech en Omni-Shield.

5. Welke accessoires zijn beschikbaar in deze collectie?
Naast kleding biedt de collectie ook kampeeraccessoires, zoals op maat gemaakte tassen en hoofddeksels. Enkele voorbeelden zijn de Kith for Columbia Backpack 37L en op maat gemaakte nylon bucket hats.

6. Welke schoenen worden aangeboden in de Kith for Columbia 2024 collectie?
De collectie bevat de Newton Ridge en de Montrail Trinity MX. De Newton Ridge is een waterdichte, lichtgewicht laars met ondersteuning en grip op elk oppervlak. De Montrail Trinity MX is ontworpen voor hoogwaardig trailrunning en biedt ongeëvenaarde tractie op natte of droge oppervlakken.

7. Met wie heeft Kith samengewerkt voor brillen in deze collectie?
Kith heeft samengewerkt met Oakley, een leider op het gebied van sportprestaties en optische innovatie, voor twee unieke modellen van brillen. De modellen zijn de Oakley Hydra van Kith en de Oakley Eye Jacket van Kith, beide met Prizm-lenstechnologie.

Gerelateerde links:
Kith
Columbia
Oakley