All American Circus Returns to Columbia, Tennessee

Het circus is door de jaren heen veranderd, van het moment dat het met de trein in een stad aankwam en optrad onder een grote circustent. Desondanks zijn ze nog steeds gevuld met magie en verwondering. Het All American Circus, een echt familiecircus, zal terugkeren naar de National Guard Armory in Columbia, Tennessee, met vier voorstellingen verspreid over drie dagen, beginnend op 23 februari.

Het All American Circus, geproduceerd door Oscar Garcia en Stardust Circus Entertainment, is een circus waarbij de Rosales-familie centraal staat. Carmen en Jorge Rosales en hun kinderen brengen een volledig aanbod van traditionele circusacts naar de piste, waaronder de Globe of Death, Corde Lisse-hoogteacts die worden uitgevoerd boven het publiek, evenals jongleren, balanceren en natuurlijk clowns.

Carmen werd geboren in Mexico en kwam in 1988 naar de Verenigde Staten. Sindsdien heeft ze nog nooit buiten het circus gewerkt en ze geniet ervan om onderweg te zijn met haar familie. Ze begon te werken voor een circus met haar echtgenoot Jorges aan een gevaarlijke paalacrobatiek-act, maar heeft inmiddels een breed scala aan circusdisciplines onder de knie. Zij en haar man hebben hun kinderen ook verschillende circusacts geleerd.

“De Rosales-familie laat vlekkeloos nauwkeurige timing en opmerkelijke coördinatie zien in hun vijf leden tellende jongleeract”, aldus hun website.

Een Kid’s Zone opent een uur voor aanvang van het circus en biedt verschillende activiteiten aan, afhankelijk van de locatie. Dit kan onder andere bestaan uit springkussens, gezichtsschilderingen, leuke fotomomenten, ponyrijden en circuslekkernijen zoals suikerspinnen. Er geldt een extra toeslag voor activiteiten in de Kid’s Zone.

Tickets kunnen van tevoren online of aan de deur worden gekocht. Alle betalingen ter plaatse moeten contant worden gedaan – er worden geen creditcards, pinpassen of online betalingen geaccepteerd. Familiepassen en Early 100-tickets kunnen online worden gekocht. Familiepassen kosten slechts $34,99 en zijn geldig voor twee volwassenen en maximaal vier kinderen van drie tot twaalf jaar oud. Kinderen jonger dan drie jaar mogen gratis naar binnen. Early 100-tickets kosten $9,95 voor volwassenen en $5 voor kinderen. Tickets aan de poort op de dag van de voorstelling kosten $15 voor volwassenen en $8 voor kinderen.

De voorstellingen vinden plaats op 23 februari om 19:00 uur, 24 februari om 17:00 uur en 19:30 uur, en 25 februari om 16:00 uur.

FAQ:
1. Wat is het All American Circus?
Het All American Circus is een echt familiecircus geproduceerd door Oscar Garcia en Stardust Circus Entertainment. Het circus is gevuld met traditionele circusacts, waaronder de Globe of Death, hoogteacts, jongleren, balanceren en clowns.

2. Wie staat centraal in het All American Circus?
De Rosales-familie staat centraal in het All American Circus. Carmen en Jorge Rosales, samen met hun kinderen, voeren een breed scala aan circusacts uit.

3. Waar kunnen kinderen terecht voor activiteiten voordat het circus begint?
Er is een Kid’s Zone die een uur voor aanvang van het circus opent. Afhankelijk van de locatie kunnen kinderen genieten van activiteiten zoals springkussens, gezichtsschilderingen, fotomomenten, ponyrijden en circuslekkernijen zoals suikerspinnen.

4. Hoe kunnen tickets worden gekocht voor het All American Circus?
Tickets kunnen van tevoren online of aan de deur worden gekocht. Houd er rekening mee dat contante betalingen ter plaatse vereist zijn, aangezien creditcards, pinpassen en online betalingen niet worden geaccepteerd.

5. Zijn er speciale tickets beschikbaar?
Ja, er zijn speciale tickets beschikbaar. Familiepassen kunnen online worden gekocht voor slechts $34,99 en zijn geldig voor twee volwassenen en maximaal vier kinderen van drie tot twaalf jaar oud. Kinderen jonger dan drie jaar mogen gratis naar binnen. Er zijn ook Early 100-tickets beschikbaar voor $9,95 voor volwassenen en $5 voor kinderen.

6. Wat zijn de prijzen voor tickets aan de poort op de dag van de voorstelling?
Tickets aan de poort kosten $15 voor volwassenen en $8 voor kinderen.

Belangrijke termen:
– Circus: Een show waarin acrobaten, clowns, dieren en andere artiesten optreden om amusement en verwondering te bieden.
– Globe of Death: Een circusact waarin motorrijders in een kooi rijden, vaak in hoge snelheden en met gevaarlijke stunts.
– Corde Lisse: Een circusdiscipline waarbij acrobaten optreden aan verticale touwen, vaak boven het publiek.
– Jongleren: Het gooien en vangen van objecten, meestal ballen of kegels, om een ​​patroon van bewegingen te creëren.
– Balanceren: Het behouden van evenwicht op een object of koord om verschillende poses en bewegingen uit te voeren.
– Kid’s Zone: Een speciale ruimte voor kinderen met verschillende activiteiten en attracties.

Suggesties voor gerelateerde links:
Website van het All American Circus
Website van Stardust Circus Entertainment