Notre Dame Stelt Verdedigende Lineman Quentin Autry Klaar

Notre Dame heeft deze offseason een indrukwekkende groep transfers samengesteld, en dat blijft doorgaan met de toezegging van een verbintenis van Columbia-verdedigende lineman Quentin Autry. De 6-5, 280-pond verdedigingslineman zal een voorkeurswandelpartner zijn bij Notre Dame, waar hij nog twee seizoenen speelgerechtigdheid heeft. Autry heeft getekend bij Columbia uit de Notre Dame High School in New Jersey. Zijn eerste seizoen bij Columbia zou in 2020 zijn, maar dat jaar werd geannuleerd vanwege Covid-protocollen in de Ivy League. Hij miste zijn volgende seizoen vanwege een blessure, dus zijn carrière bij de Leeuwen kwam duidelijk traag op gang.

Na weer gezond te zijn geworden, werkte Autry zichzelf een rol in de rotatie in 2022 en behaalde zeven tackles voor de Columbia-verdediging. Hij verdiende een basisplaats voor Columbia in 2023 en sloot het seizoen af met 18 tackles, 1,5 tackles voor verlies, 1,0 sack en 1 fumble recovery. Volgens Pro Football Focus registreerde Autry ook 17 quarterback-drukken en maakte hij 16 runstops in het midden van de verdediging. Autry speelde in negen van de tien wedstrijden van Columbia afgelopen seizoen.

Autry biedt een ervaren aanwezigheid en meer diepte in het midden van de Irish-verdediging, die behoorlijk geladen is voor het seizoen 2024. Notre Dame zal Howard Cross III en Rylie Mills verliezen na het seizoen 2024 en zou ook ten minste nog een speler kunnen verliezen. De speelgerechtigdheid van Autry voor meerdere seizoenen geeft de Irish enige verzekering vanuit een dieptepunt, terwijl het team doorgaat met het ontwikkelen van zijn getalenteerdere jongere spelers. Het werken in deze rotatie zou een uitdaging kunnen zijn, maar Autry heeft ervaring, waaronder een carrièrehoogtepunt van zeven tackles vorig seizoen tegen Penn. In het minste geval biedt hij de Irish een grote, ervaren verdediger die het aanvallende team een goede oefening kan geven gedurende de week tijdens de training. In het beste geval geeft hij de Irish een ervaren speler met een grotere lichaamsbouw die belangrijke diepte toevoegt. Met Notre Dame dat nu 16 wedstrijden moet spelen om een kampioenschap te winnen, is dit soort dieptepunt in het midden cruciaal.

Zorg ervoor dat je het Irish Breakdown-berichtenbord, de Champions Lounge, bekijkt. Word een premium-lid van Irish Breakdown, hierdoor krijg je toegang tot al onze premium inhoud en ons premium berichtenbord! Klik op onderstaande link voor meer informatie. Blijf zeker altijd bij Irish Breakdown! Neem deel aan de Irish Breakdown community! Abonneer je op het Irish Breakdown YouTube-kanaal. Abonneer je op de Irish Breakdown-podcast op iTunes. Volg me op Twitter: @CoachD178. Like en volg Irish Breakdown op Facebook. Meld je aan voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief van Irish Breakdown.

Veelgestelde vragen:

1. Wie is Quentin Autry?
Quentin Autry is een verdedigende lineman die heeft getekend bij de Notre Dame Fighting Irish. Hij heeft een achtergrond bij Columbia en zal de komende twee seizoenen speelgerechtigdheid hebben.

2. Wat zijn Autry’s prestaties geweest bij Columbia?
Autry begon zijn carrière bij Columbia met een blessure en miste daardoor een seizoen. In het seizoen 2023 speelde hij echter een belangrijke rol en behaalde hij 18 tackles, 1,5 tackles voor verlies, 1,0 sack en 1 fumble recovery.

3. Wat biedt Autry aan het team van Notre Dame?
Autry biedt een ervaren aanwezigheid en diepte in het midden van de Irish-verdediging. Met het verlies van belangrijke spelers na het seizoen 2024, zal Autry waardevol zijn om de defensie te versterken en jongere spelers te helpen ontwikkelen.

4. Welke rol kan Autry spelen in de rotatie van het team?
Autry heeft ervaring en kan de Irish een sterke en ervaren verdediger bieden. Hij kan ook een goede oefening zijn voor het aanvallende team tijdens de training en belangrijke diepte toevoegen aan het team.

5. Waar kan ik meer informatie vinden over het team van Notre Dame?
Voor meer informatie over het team van Notre Dame kun je de volgende links bekijken:
Irish Breakdown
Irish Breakdown YouTube-kanaal
Irish Breakdown Podcast op iTunes
Irish Breakdown op Facebook
Gratis dagelijkse nieuwsbrief van Irish Breakdown