Programma voor vrouwelijke veteranen eert hun bijdragen aan de samenleving

Het Columbia Veterans Affairs Health Care System organiseert een uniek programma om vrouwelijke veteranen in het zonnetje te zetten. Het ‘Eerbetoon aan Vrouwelijke Veteranen’ programma vindt plaats op dinsdag 13 februari van 11.00 tot 14.00 uur in het gebouw 5 op de V.A. campus aan de Garners Ferry Road in Columbia.

Dit programma biedt vrouwelijke veteranen de mogelijkheid om te genieten van ontspanning en zelfzorg. Het omvat onder andere handmassages, de kans op het winnen van prijzen en informatie over vrouwengezondheid, MyHealtheVet, geestelijke gezondheid, veteranenvoordelen, diabeteseducatie en patiëntverdedigers. Daarnaast zoekt de VA vrouwelijke veteranen die willen deelnemen aan een fotoreportage voor de “Ik ben niet onzichtbaar” campagne. Vrouwen kunnen zich aanmelden voor een fotosessie tussen 9.00 en 15.00 uur op 13 februari. Geïnteresseerden kunnen een plek reserveren door een e-mail te sturen naar [email protected].

Het ‘Eerbetoon aan Vrouwelijke Veteranen’ programma maakt deel uit van de Nationale Week van Eerbewijs aan Veteranenpatiënten van 11 tot 17 februari. Hiermee worden de militaire veteranen geëerd die medische zorg ontvangen bij Veterans Affairs medische faciliteiten. Daarnaast streeft het programma ernaar om bewustwording te creëren over de bijdragen van vrouwelijke veteranen aan de samenleving.

Met dit programma wil de Columbia Veterans Affairs Health Care System vrouwelijke veteranen erkennen en bedanken voor hun dienstbaarheid en offers. Het biedt een gelegenheid voor ontspanning en het bevorderen van hun welzijn. Daarnaast wil het programma de verhalen van vrouwelijke veteranen zichtbaar maken en hun belangrijke rol in de samenleving benadrukken.

Veelgestelde vragen (FAQs) over het ‘Eerbetoon aan Vrouwelijke Veteranen’ programma

1. Wat is het ‘Eerbetoon aan Vrouwelijke Veteranen’ programma?
Het ‘Eerbetoon aan Vrouwelijke Veteranen’ programma is een uniek evenement georganiseerd door het Columbia Veterans Affairs Health Care System. Het biedt vrouwelijke veteranen de mogelijkheid om te ontspannen en zelfzorg te ervaren. Het programma omvat onder andere handmassages, prijzentrekkingen en informatiesessies over vrouwengezondheid, geestelijke gezondheid, veteranenvoordelen, diabeteseducatie en patiëntverdedigers.

2. Wanneer en waar vindt het programma plaats?
Het programma vindt plaats op dinsdag 13 februari van 11.00 tot 14.00 uur in gebouw 5 op de V.A. campus aan de Garners Ferry Road in Columbia.

3. Hoe kunnen vrouwelijke veteranen deelnemen aan de fotoreportage voor de “Ik ben niet onzichtbaar” campagne?
Vrouwelijke veteranen die willen deelnemen aan de fotoreportage kunnen zich aanmelden voor een fotosessie tussen 9.00 en 15.00 uur op 13 februari. Om een plek te reserveren, kunnen geïnteresseerden een e-mail sturen naar [email protected].

4. Wat is het doel van het ‘Eerbetoon aan Vrouwelijke Veteranen’ programma?
Het programma maakt deel uit van de Nationale Week van Eerbewijs aan Veteranenpatiënten en heeft als doel om militaire veteranelen die medische zorg ontvangen bij Veterans Affairs medische faciliteiten te eren. Daarnaast wil het programma bewustwording creëren over de bijdragen van vrouwelijke veteranen aan de samenleving.

5. Wat wil het programma bereiken voor vrouwelijke veteranen?
Het programma wil vrouwelijke veteranen erkennen en bedanken voor hun dienstbaarheid en offers. Het biedt een gelegenheid voor ontspanning en het bevorderen van hun welzijn. Daarnaast wil het programma de verhalen van vrouwelijke veteranen zichtbaar maken en hun belangrijke rol in de samenleving benadrukken.

Nuttige links:
Veterans Affairs
MyHealtheVet