Succes heeft geen postcode: Het verhaal van coach Willie Jeffries

Op maandag 12 februari zal de Berkeley Charter Education Association, in samenwerking met het Charter Institute bij Erskine en de Willie Jeffries School of Excellence, de première hosten van “Succes heeft geen postcode: Het verhaal van coach Willie Jeffries” in het Nickelodeon Theatre. Coach Jeffries is lid van de College Football Hall of Fame. Hij werd de eerste zwarte hoofdcoach aan een overwegend witte school toen hij werd aangenomen bij Wichita State in 1979. Hij was ook coach bij South Carolina State gedurende in totaal 19 jaar, waarbij hij drie nationale kampioenschappen in het zwarte universiteitsvoetbal won.

Coach Jeffries heeft samengewerkt met de Berkeley Charter Education Association om een nieuwe onderwijsmogelijkheid naar de Orangeburg-gemeenschap te brengen. Studenten die de Willie Jeffries School of Excellence bijwonen, krijgen een kosteloze, hoogwaardige opleiding.

De documentaire zal exclusieve interviews bevatten met coach Jeffries, zijn familie en de Berkeley Charter Education Association. Andere geïnterviewden zijn de oprichtende directeur van de Willie Jeffries School of Excellence, voormalige atleten die onder coach Jeffries hebben gespeeld en verschillende politieke figuren uit South Carolina.

Na de vertoning zal er een panelgesprek plaatsvinden met staats-superintendent van onderwijs Ellen Weaver, coach Jeffries en verschillende andere personen die een prominente rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van de Willie Jeffries School of Excellence. Het panelgesprek biedt een dieper inzicht in de impact van deze nieuwe onderwijsmogelijkheid en de betrokkenheid van belangrijke stakeholders.

Frequently Asked Questions (FAQ):

1. Wat is “Succes heeft geen postcode: Het verhaal van coach Willie Jeffries”?
“Succes heeft geen postcode: Het verhaal van coach Willie Jeffries” is een documentaire over het leven en de carrière van coach Willie Jeffries, die de eerste zwarte hoofdcoach werd aan een overwegend witte school en succesvolle nationale kampioenschappen won in het zwarte universiteitsvoetbal.

2. Wanneer en waar zal de première van de documentaire plaatsvinden?
De première van de documentaire zal plaatsvinden op maandag 12 februari in het Nickelodeon Theatre.

3. Met wie werkte coach Jeffries samen om een nieuwe onderwijsmogelijkheid naar de Orangeburg-gemeenschap te brengen?
Coach Jeffries werkte samen met de Berkeley Charter Education Association om de Willie Jeffries School of Excellence op te richten.

4. Wat houdt de Willie Jeffries School of Excellence in?
De Willie Jeffries School of Excellence biedt studenten een kosteloze, hoogwaardige opleiding.

5. Wie worden er geïnterviewd in de documentaire?
De documentaire bevat exclusieve interviews met coach Jeffries, zijn familie en de Berkeley Charter Education Association. Ook worden de oprichtende directeur van de Willie Jeffries School of Excellence, voormalige atleten die onder coach Jeffries hebben gespeeld en verschillende politieke figuren uit South Carolina geïnterviewd.

Suggesties voor gerelateerde links:
Berkeley Charter Education Association
Nickelodeon Theatre