random14.jpg

 

IN ONZE GEPUBLICEERDE PRIJZEN IS HEEL VEEL INBEGREPEN, GEEN ONAANGENAME VERRASSINGEN TIJDENS UW VAKANTIE, WIJ VOEREN UW REIS UIT ZOALS OMSCHREVEN IN ONZE SITE.

 

Veel reisorganisaties laten de reizigers ter plekke, bij hun vakantie bestemming allerlei financiële zaken afhandelen met de lokale gidsen, denk aan het inzamelen van geld om gezamenlijk de excursies, entreegelden, fooien, dagtochten, transfers etc. te betalen.

 

Reizen in Colombia heeft de contacten met de lokale touroperators, de kenners van het land, daarom kunnen wij de reiziger een zeer complete reis aanbieden, wij regelen bijna alles voor u zodat u ongestoord kan genieten van uw vakantie en achteraf niet meer uitgeeft dat wat u van plan was.

 

Wij trachten u een prettige verblijf in Colombia te bieden, zonder zorgen.

 

KLIK SNEL BIJ VERTREKDATA EN PRIJZEN, EN VERGELIJK ONZE PRIJZEN MET ANDERE AANBIEDERS.

 

Min. aantal deelnemers: 10 personen (maximaal 15 personen)

 

De mogelijkheid voor het boeken van een familiekamer is aanwezig.

 

Er zijn ook mogelijkheden om een gezamenlijk accommodatie (Multiple) te boeken, meerdere personen op een slaapruimte, de prijs voor deze accommodatie is lager.

 

Eenpersoonskamer is op aanvraag, er wordt een eenpersoonskamer toeslag in rekening gebracht.

 

Bij het niet behalen van aantal deelnemers zullen wij u 12 weken voor vertrek u informeren.

 

NB

De reissom kan in de loop van het jaar iets worden gewijzigd, als gevolg van verhoogde prijzen op de nationale binnenlandse vliegtickets, brandstoftoeslagen en of bij sterke koerswijzigingen.

 

Zo kan de uiteindelijk reissom iets hoger of lager uitvallen want bij inkoop in lokale valuta, kan de uiteindelijke prijs afwijken in verband met koerswijzigingen. Ten tijde van de offerte hanteren wij de geldende dagkoers. Bij sterke koerswijzigingen vindt er 8 weken voor vertrek een herberekening plaats op basis van de dan geldende koers.

 

Naast de gepubliceerde vertrekdata en prijzen voor de groepsrondreizen bestaat er ook de mogelijkheid om uw reis samen te stellen en andere data hiervoor kiezen.

 

U kunt ook kiezen om één van de door ons gepubliceerde reizen prive te laten uitvoeren, vraag een offerte aan !

 

We zullen altijd middels een offerte de prijs aan u kenbaar maken.

 

Een reisverzekering is bij Reizen in Colombia verplicht, wij verwijzen naar onze Algemene Voorwaarden. Tevens raden wij dringend aan om een annuleringsverzekering af te sluiten voordat u gaat boeken.

 

Voor vertrekdata en prijzen van onze groepsreizen klik op vertrekdata & prijzen

 

VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE OFFERTE AAN!