De Columbia Vuurvliegjes enthullen hun nieuwe identiteit als Carolina Grits

De Columbia Vuurvliegjes hebben vrijdag een persconferentie gehouden om hun nieuwe alternatieve voedselidentiteit te onthullen: de Carolina Grits. Deze identiteit is een eerbetoon aan de sterke historische en culturele banden die grits hebben in onze regio, ons land en onze stad. Volgens het persbericht wordt 75% van alle grits die in de Verenigde Staten worden verkocht, verkocht in het zuiden.

“Het team is enthousiast om deze leuke nieuwe identiteit als Carolina Grits te presenteren,” zegt Brad Shank, de president van de Vuurvliegjes. “We hebben bijna twee jaar gewerkt aan dit merkpakket en deze identiteit. Voedsel is zo’n belangrijk onderdeel van de honkbalervaring en uiteindelijk heeft voedsel, met name grits, mensen bij elkaar gebracht aan de ontbijt-, lunch- en dinertafel. Dus waarom zouden grits niet mensen bij elkaar brengen in het stadion?”

Grits zijn een belangrijke basisvoedsel in de Palmetto-staat. In 1976 werd een motie aangenomen om grits tot het staatsvoedsel van South Carolina uit te roepen, waarin ze werden geciteerd als “een symbool van het dieet, de gewoonten, de humor en de gastvrijheid” van de staat.

In 1952 zei de Charleston News & Courier: “Als iedereen genoeg grits zou hebben, zouden de bewoners van de planeet Aarde niets hebben om over te vechten. Een man die vol zit met grits is een man van vrede.”

Een van de belangrijkste kenmerken in de skyline van Columbia is het Adluh Flour-gebouw, dat zich midden in het centrum van Columbia bevindt. Het iconische gebouw, oorspronkelijk een graan- en veevoederbedrijf, werd in 1920 in de skyline gegraveerd.

De Vuurvliegjes veranderen zes keer in het Carolina Grits-team gedurende het seizoen 2024 en lanceren de identiteit op het veld tijdens hun inauguratieweekend van de Grits op 26-28 april.

Carolina Grits-merchandise zal gedurende het hele seizoen te koop zijn, met een volledig scala aan Grits-merchandise, inclusief jerseys en de pet voor op het veld, die verkrijgbaar zal zijn tijdens het Grits-weekend.

Naast het Grits-weekend zullen de 2024 Food Fight Games plaatsvinden op 16 mei, 18 juni, 1 juli, 8 augustus en 6 september.

Het seizoen 2024 van de Vuurvliegjes begint op dinsdag 9 april tegen de Myrtle Beach Pelicans om 19:05 uur. Tickets voor het seizoen zijn nu te koop.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met WIS. Voor meer gratis inhoud zoals deze, abonneer je op onze nieuwsbrief via e-mail en download onze apps. Heb je feedback waarmee we kunnen verbeteren? Klik hier.

Copyright 2024 WIS. Alle rechten voorbehouden.

FAQ:

Wat is de nieuwe alternatieve voedselidentiteit van de Columbia Vuurvliegjes?
De nieuwe alternatieve voedselidentiteit van de Columbia Vuurvliegjes is de Carolina Grits. Deze identiteit is een eerbetoon aan de historische en culturele banden van grits in de regio, het land en de stad.

Wat is de betekenis van grits?
Grits zijn een belangrijk basisvoedsel in de Palmetto-staat. Ze worden beschouwd als een symbool van het dieet, de gewoonten, de humor en de gastvrijheid van South Carolina.

Wat is het Adluh Flour-gebouw?
Het Adluh Flour-gebouw is een iconisch gebouw in de skyline van Columbia. Het was oorspronkelijk een graan- en veevoederbedrijf en werd in 1920 in de skyline gegraveerd.

Wanneer zal de Carolina Grits-identiteit worden gelanceerd?
De Carolina Grits-identiteit zal worden gelanceerd tijdens het inauguratieweekend van de Grits op 26-28 april.

Kan ik Carolina Grits-merchandise kopen?
Ja, Carolina Grits-merchandise zal gedurende het hele seizoen te koop zijn, waaronder jerseys en petten. Deze zullen verkrijgbaar zijn tijdens het Grits-weekend.

Wanneer start het seizoen 2024 van de Vuurvliegjes?
Het seizoen 2024 van de Vuurvliegjes begint op dinsdag 9 april tegen de Myrtle Beach Pelicans om 19:05 uur.

Kan ik tickets kopen voor het seizoen?
Ja, tickets voor het seizoen zijn nu te koop.

Wat zijn de data van de 2024 Food Fight Games?
De 2024 Food Fight Games vinden plaats op 16 mei, 18 juni, 1 juli, 8 augustus en 6 september.

Sleutelbegrippen en jargon:
– Carolina Grits: De nieuwe alternatieve voedselidentiteit van de Columbia Vuurvliegjes, gebaseerd op het basisvoedsel grits dat symbool staat voor de regio.
– Grits: Belangrijk basisvoedsel in South Carolina, beschouwd als een symbool van de staat.
– Adluh Flour-gebouw: Een iconisch gebouw in de skyline van Columbia, oorspronkelijk een graan- en veevoederbedrijf.
– Palmetto-staat: Bijnaam voor South Carolina, verwijzend naar de palmetto-boom die symbool staat voor de staat.

Suggested related link: WIS