The Hollow: Een Nieuwe Dimensie voor Wildgerechten in Columbia

Met nagemaakte groenheid die over hangende lampen hangt, een kunstmatige boom die de bar overschaduwt en een glazen keuken, is het gemakkelijk om te vergeten dat de nu gerenoveerde restaurantruimte in Gervais Street ooit een keten broodjeszaak was. Maar na een snelle herbouw van de ruimte, opent The Hollow, een wildgerechten restaurant in de Vista, op 4 maart. Het restaurant en de cocktailbar, van een voormalige barman van de State Street Pub in West Columbia, werden voor het eerst gemeld in oktober 2023. Op het menu staan zuidelijke klassiekers opnieuw gemaakt met unieke selecties van wild. Waar gasten gewend zijn aan een zielvoedselklassieker zoals gefrituurde kip en kool, zal Executive Chef Danté Serra in plaats daarvan zoetethee-gemarineerde gefrituurde fazant serveren samen met gesauteerde groenten.

In plaats van een biefstukfilet van 225 gram te krijgen, is het precies hetzelfde maar met elandvlees,” zei eigenaar Chris Fitz.

The Hollow biedt een nieuwe dimensie aan de culinaire scene van Columbia door unieke wildgerechten te serveren. Het concept combineert de smaken van het bos met het comfort van vertrouwde gerechten. De toevoeging van wild aan klassieke zuidelijke gerechten zorgt voor een spannende twist en een ervaring die restaurantgasten niet snel zullen vergeten.

Naast het heerlijke eten heeft The Hollow ook een uitgebreide cocktailbar, perfect om een ​​maaltijd mee te complementeren. Gasten kunnen genieten van ambachtelijke drankjes en verfrissende cocktails terwijl ze genieten van de sfeer van het restaurant.

De opening van The Hollow creëert mogelijkheden voor fijnproevers in Columbia om nieuwe smaken te ontdekken en hun culinaire horizon te verbreden. Met een ervaren chef-kok en een gepassioneerde eigenaar belooft The Hollow een culinair avontuur te worden dat niet gemist mag worden. Dus bereid je voor om je smaakpapillen te verleiden en jezelf onder te dompelen in de opwinding van wildgerechten bij The Hollow.

The Hollow: Een Wildgerechten Restaurant in Columbia

FAQ:

1. Wat is The Hollow?
The Hollow is een wildgerechten restaurant en cocktailbar in Columbia.

2. Wanneer opent The Hollow?
The Hollow opent op 4 maart.

3. Wat voor soort gerechten serveert The Hollow?
The Hollow serveert unieke wildgerechten, waarbij zuidelijke klassiekers worden gecombineerd met selecties van wild. Bijvoorbeeld, zoetethee-gemarineerde gefrituurde fazant met gesauteerde groenten.

4. Wat maakt The Hollow anders dan andere restaurants in Columbia?
The Hollow biedt een nieuwe dimensie aan de culinaire scene van Columbia door het toevoegen van wild aan klassieke zuidelijke gerechten. Dit zorgt voor een spannende twist en een onvergetelijke ervaring.

Belangrijke termen:

– Wildgerechten: Gerechten die bereid zijn met vlees van wilde dieren, zoals fazant, eland, enzovoort.
– Zuidelijke klassiekers: Traditionele gerechten uit het zuidelijke deel van de Verenigde Staten.
– Executive Chef: De chef-kok die verantwoordelijk is voor het creëren en bereiden van gerechten in een restaurant.
– Cocktailbar: Een bar die gespecialiseerd is in het serveren van cocktails, mixdrankjes met alcoholische en niet-alcoholische ingrediënten.

Suggesties voor gerelateerde links:

The Hollow – Officiële Website
Visit Columbia, SC